Nieuw bij Dorssports: de Barre Workout!

 

Wat is Barre Workout?
Barre Workout is een energieke workout waarin je ballet-, yoga- en pilates-elementen combineert en je écht je hele lichaam traint. Wil je werken aan gespierde armen, stevige billen, goed gevormde benen, sterke buikspieren en een verbeterde lichaamshouding? En dat alles ook nog eens op lekkere muziek? Dan is de Barre Workout helemaal iets voor jou. 

Voor wie en wanneer is de Barre Workout?
Voor iedereen! Ballet-ervaring of niet: iedereen kan meedoen. Voor leden van Dorssports is de workout helemaal gratis. Ben je geen lid? Doe dan een keer een proefles mee! De try-out duurt acht weken en we starten woensdagavond 7 maart om 20:00 uur. Zien we je dan?

Hoe ziet zo'n les eruit en wat moet ik aan?
De les begint met een warming up, gevolgd door oefeningen aan de barre en vloeroefeningen op de mat. We sluiten de les af met stretches en ontspanning. Kleding waarin je soepel kunt bewegen is een pré en kom bij voorkeur op sokken of blote voeten.

image1.jpeg

Martina Kaandorp (foto) verzorgt de Barre Workout. Meer informatie over deze nieuwe groepsles bij Dorssports? Kijk dan even op de website van Trippleshape

Nieuws:

Contact

072 - 533 04 03

Dorssports
Het Maalwater 2
1852 RH Heiloo

Contact formulier