Nieuwsbrief januari

Hi leden,

Allereerst wensen we je natuurlijk een gezond en sportief 2024! Dat er veel moois op je pad mag komen en dat we elkaar maar vaak mogen zien in de club.

Aan het begin van dit nieuwe jaar hebben we uiteraard een Dors-update voor je.

Het eindejaarsspektakel was een groot succes.  De lancering van RPM 100 zorgde voor een energieke start om met volle vaart het nieuwe jaar in te gaan. De discostep bracht de perfecte vibe, met beats en moves die ons allemaal lieten stralen! En de stressrelief sessie? Die bracht rust en ontspanning te midden van de feestdrukte. Laten we niet vergeten hoe trainer Bas de fitness omtoverde tot een speciale Techno-avond. Daarna was het tijd voor gluhwein en heerlijke oliebollen. Een gezellig samenzijn om het jaar feestelijk af te sluiten.

Op naar een nieuw jaar vol energie, gezondheid en sportiviteit.

Schroom niet om ons aan te tikken als we je ergens bij kunnen helpen.

Sportieve groet,

Team Dorssports

PS: vergeet niet om ons ook op Facebook en Instagram te volgen om op de hoogte te blijven van de leukste (win)acties, gewijzigde openingstijden en nieuwtjes uit de club.

DORSSPORTS NEEMT STOKJE VAN PALESTRA OVER. MAAK KENNIS MET TRAININGS CENTRUM HEILOO

We starten in ieder geval dit jaar met spectaculair nieuws. Per 1 januari heeft Dorssports het stokje van Palestra overgenomen. We hebben prachtige plannen voor een gloednieuw sportconcept in de regio. Een tipje van de sluier: “Van het razendpopulaire HYROX, Crossfit tot exclusieve groepstrainingen: het wordt echt helemaal te gek.” Lees hier meer.

HOE ZIT HET MET JOUW GOEDE VOORNEMENS?

Ons team helpt je graag om je sportieve doelen waar te maken. Daarom houden we in januari voor onze leden de agenda zoveel mogelijk vrij om een schema op maat te maken of waar nodig aan te passen. Wil jij weten wat jouw BMI is na de feestdagen? Kom dan in januari naar de club en wij meten je vetpercentage. Meten = weten!

NIEUW JAAR, EXTRA GROEPSLESSEN

  • Dinsdags 18.00 Zumba met Judith
  • Woensdags 20.05 RPM met Ralph
  • Bekijk hier het nieuwe groepslesrooster

(SMALL GROUP) PERSONAL TRAINING

Personal training is dé meest effectieve manier van trainen. Volledig resultaatgericht met een op maat gemaakt programma waarin jij centraal staat. Je sport in een privéruimte die optimaal is ingericht. We combineren leuke en afwisselende trainingen met health check-ups, coaching en voedingsadvies. Dit kan alleen of in groepjes. Lees meer over Personal Training en Small Group Training.