Nieuwsbrief december

Terwijl de temperaturen dalen en de winter zijn intrede doet, met onze faciliteiten en activiteiten hoef je het niet koud te krijgen. Het aanbod breidt zich behoorlijk uit. Om jullie ook tijdens het koude seizoen actief en gemotiveerd te houden hebben we nog eens extra winteractiviteiten samengesteld:

Ski Circuit met Emily 
Emily geeft op maandagochtend 09.00 uur uitdagende ski-oefeningen om jullie kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren. Ook voor niet skiërs!

Pietengym met Alyssa (4 december)
Een feestelijke dansworkout voor kids om in de Sinterklaasstemming te komen. 

Dors Eindejaarsspektakel (29 december)
Vrijdagavond 29 december sluiten we het jaar sportief en gezellig af!  Programma: lancering RPM 100, stressrelief, discostep. Vanaf 19.00 uur  gaat trainer Bas er een speciale Techno-avond van maken in de fitness.  Om 21.00 uur is er voor alle leden gluhwein en een oliebol. 

Nieuwe regels groepslessen
Wegens drukte hebben we een paar regels moeten opstellen voor de groepslessen. Als je een les hebt gereserveerd en je komt niet opdagen wordt er een sanctie opgelegd: je kunt niet meer reserveren, tenzij je de receptie belt of even langsgaat. Je kunt tot 1 uur van tevoren de reservering nog wissen. Op maandagochtend kun je 1 van de 2 pilateslessen reserveren, zodat een ander ook de kans krijgt om met die les mee te doen.

Nieuwe groepslessen 
Er staan extra lessen op het rooster: spinning op maandag en vrijdag, een total body workout op zaterdag en een yoga op zondag. Kijk in de app.

Openingstijden feestdagen
Zondag 24 december: 07.00-14.00 uur
Maandag 25 december: gesloten
Dinsdag 26 december: 07.00-14.00 uur
Zondag 31 december: 07.00-14.00 uur
Maandag 1 januari: gesloten 

WOM: zoveel mogelijk Box Jump Overs in 1 minuut
We dagen jullie uit om je grenzen te verleggen met Luuk’s Workout of the Month: doe zoveel mogelijk Box Jump Overs in 1 minuut.

Nieuw jaar, nieuwe kansen
Een mooi begin om te werken aan je gezonde doelstellingen. Met Private Group Training werk je naar deze doelstellingen toe in een klein groepje tot maximaal 6 personen. 1 keer per week train je onder leiding van een gecertificeerde personal trainer die jou ook coacht via Whatsapp. Ontvang het gratis Voedingsboekje met alle tips en tricks over de juiste voeding voor jouw doelstellingen. Mail bij interesse naar pt@dorssports.nl

Dorssports Cadeaubon: het leukste cadeau voor de feestdagen 
De feestdagen staan voor de deur. Ben je op zoek naar een origineel en sportief presentje? Geef dan gezondheid cadeau! Informeer naar de mogelijkheden bij de receptie.

Team Dorssports wenst iedereen gezellige feestdagen!