Voor wie?

Onze doelgroepen

Senioren

We hebben speciale lessen, abonnementen en trainingsschema’s voor senioren.

Lees meer

Studenten

Ben je student? Dan heb je recht op een speciaal kortingstarief!

Lees meer

Kids

Wist je dat ook kinderen bij Dorssports prima terecht kunnen?

Lees meer

Sporten met dementie

Voor dementerenden hebben we een ‘Bewegen op maat’-programma.

Lees meer

Bedrijven

Bedrijfsfitness aanbieden of voordelig sporten via je werkgever?

Lees meer

Sporten met NAH

Een speciaal sportprogramma op maat voor mensen met hersenletsel.

Lees meer

Dorssports: dé healthclub voor iedereen die gaat voor een blijvend gezonde lifestyle

Voor iedereen hebben wij een lidmaatschap op maat. Van families tot studenten en van senioren tot topsporters. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking en een rondleiding door de club. We maken graag tijd vrij voor een persoonlijk lidmaatschapsadvies!
Benieuwd of onze all-in healthclub iets voor jou is? Vul dan onze lidmaatschapstest in, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op voor een kennismaking.

Wat onze leden over ons zeggen

 • "Dit jaar vier ik m'n vijfjarig jubileum alweer als lid van Dorssports. Het is een fijne sportschool met fijne persoonlijke begeleiding. Extra fijn vind ik dat je gratis gebruik kan maken van de sauna en zonnebank. Dat is toch wel een van de redenen waarom ik hier lid ben geworden. Ik ga vaak met m'n vriendinnen sporten en soms drinken we daarna nog een smoothie in de healthbar. Voorlopig ga ik hier echt niet weg hoor, op naar de tien jaar!"

  Ilse Bloemendal (21)
  Ilse Bloemendal (21)
 • "Zo'n vijf jaar geleden heb ik een ernstig scooterongeluk gehad, waarna ik niet meer kon lopen. Stapje voor stapje gaat het gelukkig steeds beter en inmiddels kan ik m'n rolstoel zelfs af en toe uit! Bij Dorssports krijg ik twee keer per week een-op-een-begeleiding. Daardoor boek ik veel progressie. Ik woon zelf in Alkmaar, maar sport hier vanwege de goede begeleiding én het invalidetoilet. De sfeer is altijd top, het is er schoon en iedereen is vriendelijk. Ik kom er heel graag!"

  Robert-Jan (24)
  Robert-Jan (24)
 • "Waarom ik lid ben geworden bij Dorssports? Ik zocht een sportschool in de buurt en Dorssports werd me eigenlijk meteen aangeraden door vrienden. Inmiddels ben ik drie jaar lid en heb ik geen seconde spijt gehad dat ik me heb ingeschreven. Elke week maak ik volop gebruik van alle fitnessfaciliteiten én ik BodyPump, wat ik ontzettend leuk vind. Bij Dorssports heb je voor een prima prijs echt alles in één: fitness, goede persoonlijke begeleiding en fijne instructeurs."

  Sanne Beun (21)
  Sanne Beun (21)

Nieuws

Dit is de planning van de Grand Opening TCH

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de langverwachte Grand Opening van ons trainingscentrum […]

Lees meer

Maak je klaar voor de opening van TCH

‘Enthousiasme spat ervan af’

Lees meer

Nieuwsbrief mei

Bekijk hier de nieuwsbrief van mei.

Lees meer