Fit in slechts 20 minuten

Nieuw bij Dorssports – Fit & Fast, de studio voor EMS-training en EMS-fysiotherapie.

Snel en verantwoord fit worden, wie wil dat niet? Stel je voor: urenlang conventionele krachttraining in de sportschool, maar dan in slechts 20 minuten per week! Het kan.

EMS staat voor Elektrische Musculaire Stimulatie. Ofwel, trainen met weerstand door middel van elektrische impulsen. Tijdens een EMS-training kan het lichaam tot wel 20 keer meer spiersamentrekkingen produceren in vergelijking tot reguliere krachttraining. Een EMS-training van 20 minuten staat qua intensiteit en effectiviteit gelijk aan een full-body workout van drie uur in de sportschool. De trainer doet de oefeningen voor die jij vervolgens actief uitvoert. De impulsen zorgen ervoor dat hele simpele bewegingen een stuk zwaarder worden, zonder enige vorm van extern gewicht of druk op de gewrichten.

Wat het fitnessdoel ook is, EMS helpt om jouw doelen snel en efficiënt te bereiken. Wil je meer spierkracht, effectief afvallen of fit en strak de zomer in? EMS is er voor iedereen, zelfs bij langdurige pijnklachten, blessures of revalidatie na een ongeluk. Altijd op afspraak en onder persoonlijke begeleiding van een ervaren fysiotherapeut.

Heb je interesse? Leden van de Dors krijgen nu 50% korting op een eerste proeftraining. Je kan zowel samen als alleen een proeftraining volgen. Kijk voor reserveringen en meer informatie op de website: fitenfast.nl