TCH maakt zich op voor ‘opening’ van The Box, volop gratis proeflessen (CrossFit, HYROX) én een fijne actie

Nog héél even geduld en dan is het zover: deze week (her)opent TCH haar deuren aan de Zevenhuizerlaan voor de meest exclusieve groepstrainingen van Heiloo eo. Fitnessliefhebbers uit de omgeving weten het iconische pand inmiddels alweer twee maanden goed te vinden sinds Palestra haar deuren sloot.

Nu zijn Bastiaan de Graaff en zijn team helemaal klaar om ook hun gloednieuw sportconcept op deze unieke locatie te lanceren. Van CrossFit tot HYROX en Weightlifting: in het pand van de eerste én oudste sportschool van Heiloo kan het vanaf half april allemaal.

De duurzame verbouwing – waarbij diverse materialen nieuw leven is ingeblazen – zit er inmiddels op en de trainers staan te springen om de exclusieve groepslessen te lanceren op de Zevenhuizerlaan. “De fitness wordt al ruim twee maanden volop gebruikt en is volledig ingericht met nieuwe apparatuur; nu staan we ook in de startblokken om iedereen de CrossFit Box te laten beleven”, aldus een trotse Marcel Frank. “Uiteraard onder leiding van gecertificeerde en zeer ervaren trainers.”

CrossFit en HYROX

Deze week staat in het teken van ‘train de trainers’. Bastiaan legt uit: “Onze trainers gebruiken The Box deze dagen zelf volop, om te kijken of we nog specifieke verbeteringen door kunnen voeren of rekening moeten houden met bepaalde zaken.” Vanaf maandag 15 april kan iedereen zich inschrijven voor een lekkere les CrossFit, HYROX in deze unieke, inspirerende omgeving. Dat kan tot eind april in de vorm van een gratis proefles. De eerste enthousiastelingen die zich inschrijven bij TCH en Dorssports, wacht een leuke openingsaanbieding.

 

En dan is TCH ‘2.0’ vanaf 1 mei helemaal up and running. “Inclusief een waanzinnige community. Want groeien, zowel fysiek als mentaal, is veel leuker én makkelijker samen dan alleen”, besluit Marcel.

 

Ga naar www.trainingscentrumheiloo.nl voor het proeflesrooster en houd de socials in de gaten voor het laatste nieuws. Of wandel gerust eens binnen bij een van de locaties. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@trainingscentrumheiloo.nl.