Dorssports neemt stokje van Palestra over: iconisch pand op de Zevenhuizerlaan krijgt oude naam ‘TCH’ terug

HEILOO – Het gonsde al even rond in ons mooie dorp, nu is het officieel. Per 1 januari neemt Marcel Frank, eigenaar van Dorssports Heiloo, het sportieve stokje van Palestra Sports over. Marcel en zijn team hebben prachtige plannen voor een gloednieuw sportconcept in de regio. De komende twee maanden staan in het teken van een duurzame verbouwing, zodat in Q1 2024 de deuren op de Zevenhuizerlaan voor iedereen weer open kunnen. Hij licht alvast een tipje van de sluier op: “Van het razendpopulaire HYROX tot exclusieve groepstrainingen: het wordt echt helemaal te gek.”

‘TCH 2.0’
“Misschien wel het mooiste nieuws is dat het beroemde pand (wie heeft er niet getraind?) zijn oude naam – TCH – weer terugkrijgt. Trainings Centrum Heiloo 2.0 dus eigenlijk – maar de drie letters kunnen ook staan voor bijvoorbeeld Team CrossFit Heiloo of Trainingscentrum CrossFit Hyrox.”

De coördinator van dit concept wordt Bastiaan de Graaff. Samen met de beste, gecertificeerde trainers uit de regio staat hij te springen om dit concept voor Heiloo en omstreken te lanceren. Zo kun je straks op de Zevenhuizerlaan onder meer terecht voor een pittige CrossFit of HYROX-sessie. Dit laatste is een intensieve fitnessvorm die hardlopen met functionele krachtoefeningen combineert. Dat niet alleen; in de ruime powerlifting of free weight zone kun je vrij trainen (18+). En liefhebbers van deze en nog andere exclusieve groepstrainingen kunnen in kleine groepen van maximaal 12 personen deelnemen.

Duurzame verbouwing
De duurzame verbouwing om deze ‘gym’ te realiseren is inmiddels in volle gang. “Uit respect voor het pand krijgen diverse materialen een tweede leven en komen enkele vertrouwde fitnessapparaten terug. Denk bijvoorbeeld aan een loungebank van de huidige vloerdelen”, vervolgt Marcel. “De gezellige bar blijft uiteraard, en we werken momenteel hard aan een mooie lounge waar je na een groepstraining kunt ontspannen.”

Eén abonnement, eindeloos veel mogelijkheden
Hoe dat straks in z’n werk gaat als je wilt sporten bij TCH en/of Dorssports? Marcel legt uit: “In de basis word je lid bij Dorssports. Met één abonnement kun je dan op meerdere locaties trainen. Bij Dorssports aan Het Maalwater en bij het gloednieuwe TCH. Ook de groepslessen zijn inbegrepen bij dit abonnement. Je kunt dus ook bootcampen op het strand in Egmond of een buitenles bij Zwembad Het Baafje meepakken.”

Voor de exclusieve groepstrainingen bij TCH is een upsell nodig. Dit in verband met vele extra’s en volop persoonlijke aandacht. “Ik kijk er enorm naar uit om iedereen uit Heiloo en omstreken te verwelkomen in ons nieuwe trainingscentrum”, besluit Marcel.

Benieuwd naar de ontwikkelingen van ‘TCH 2.0’? Ga naar de website www.trainingscentrumheiloo.nl en houd de socials van TCH en Dorssports in de gaten – of wandel gerust eens binnen bij een van de locaties. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@trainingscentrumheiloo.nl