Nieuwsbrief december

Bekijk hier de nieuwsbrief van december.

Hi Dorssporter,

Je hebt het vast al gezien, onze club is prachtig versierd en helemaal compleet in kerstsferen. We willen jullie bedanken voor het gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar. In deze nieuwsbrief brengen wij alleen maar positief nieuws. Van nieuwe apparaten tot speciale lessen tijdens de feestdagen; lees snel verder!

Dorssports wenst iedereen alvast fijne feestdagen en een sportief en gezond 2023!

Met sportieve groet,

Dorssports 

NIEUW APPARAAT: 2X MULTISTATION 💥
Naast onze bestaande populaire kabelstations breiden we uit met maar liefst 8 nieuwe werkstations van Technogym. Met de multistations garanderen wij de maximale veelzijdigheid voor totale lichaamstrainingen. Deze ideale ruimte-efficiënte oplossing om meerdere mensen tegelijk te kunnen laten trainen bestaat uit: 2x compound row, 2x Lat Pulldown en 4 vrije kabeloefeningen.

NIEUW APPARAAT: HACK SQUAT 💥
Al langere tijd bestaat er onder leden behoefte aan plate loaded toestellen. Om maar meteen met het paradepaardje in huis te vallen; de Hack Squat. Naast de Leg Press is dit het ideale apparaat om je onderlichaam te trainen. Het is een goede oefening om de focus te leggen op je quadriceps. Reken ook op spierpijn in je hamstrings, billen en kuiten.

NIEUW APPARAAT: STANDING LEG CURL 💥
Onze zittende variant krijgt een broertje. Een populaire oefening waardoor uitbreiding wenselijk was en de staande beweging meer aanspreekt. Ideaal om de achterdijbeenspieren in een ergonomische positie te activeren. De leg curl is de enige oefening waarbij je de hamstrings geïsoleerd kunt trainen van andere spiergroepen.

NIEUW APPARAAT: REAR KICK 💥
Om de nieuwe billen-benen zone compleet te maken komen wij met een apparaat wat we nog niet hebben, maar zeker niet mag ontbreken. Train effectief en veilig jouw bilspieren, de achterdijbeenspieren en de vierhoofdige dijbeenspieren. De bovenstaande apparaten verwachten we uiterlijk week 2 2023 in de club. Ze zijn het wachten dubbel en dwars waard.

OPENINGSSTIJDEN FEESTDAGEN! 🤶
🎄 Eerste kerstdag zondag 25 december: gesloten
🎄 Tweede kerstdag maandag 26 december: 07.00-14.00u
🎄 Oudjaarsdag zaterdag 31 december: 07.00-14.00u
🎄 Nieuwjaarsdag zondag 1 januari: gesloten
❗ De zaktraining, fiets- en pumples van 31 december gaan niet door

SPECIALE LESSEN TIJDENS DE FEESTDAGEN! 🤶
🎄 Za. 24 december: 09.00 Spinning – Jan
🎄 Za. 24 december: 10.00 Bodypump – Jan
🎄 Ma. 26 december: 09.30 RPM – Ralph
🎄 Vr. 30 december: 18.30 Fiets het jaar uit – Diana & Karin
🎄 Vr.  30 december: 19.30 Bodypump het jaar uit – Alyza.
🎄 Vr. 30 december: 19.30 Boks het jaar uit – Niels
Op de 30e is er na afloop een hapje en drankje.
VOEDINGSPROGRAMMA EN SMALL GROUP TRAINING
Op dinsdag 13 december van 19.30 tot 20.30 uur en op zaterdag 17 december van 12.00 tot 13.00 uur geven Karin en Bastiaan een presentatie over het 12-weeks Voedingsprogramma Body Support en over Small Group Personal Training. Aanmelden? Mail naar voeding@dorssports.nl of meld je bij de balie. Meer informatie op de website.
GEEF GEZONDHEID CADEAU 🎁
Ben je op zoek naar een origineel en sportief presentje? Geef dan gezondheid cadeau! Alles is mogelijk. Wat dacht je van een sportabonnement, het voedingstraject Body Support, een heerlijke massage of horecategoed?
Informeer naar de mogelijkheden bij de receptie.
WIM HOF METHODE WORKSHOP! ❄️
Lichaam en geest in optimale conditie met superkrachtige  oefeningen: dat is de Wim Hof Methode (WHM). Met deze methode oefenen we ademhaling, mindset en focus en kou training. Door de logische structuur en aandacht voor het opbouwen van vertrouwen ben je aan het einde van de workshop klaar voor het ijsbad. Doe jij mee 10 december? Er is nog 1 plekje vrijgekomen!