Nieuwe apparaten

Nieuw jaar, nieuwe apparaten!

NIEUW APPARAAT: 2X MULTISTATION 💥
Naast onze bestaande populaire kabelstations breiden we uit met maar liefst 8 nieuwe werkstations van Technogym. Met de multistations garanderen wij de maximale veelzijdigheid voor totale lichaamstrainingen. Deze ideale ruimte-efficiënte oplossing om meerdere mensen tegelijk te kunnen laten trainen bestaat uit: 2x compound row, 2x Lat Pulldown en 4 vrije kabeloefeningen.

NIEUW APPARAAT: HACK SQUAT 💥
Al langere tijd bestaat er onder leden behoefte aan plate loaded toestellen. Om maar meteen met het paradepaardje in huis te vallen; de Hack Squat. Naast de Leg Press is dit het ideale apparaat om je onderlichaam te trainen. Het is een goede oefening om de focus te leggen op je quadriceps. Reken ook op spierpijn in je hamstrings, billen en kuiten.

NIEUW APPARAAT: STANDING LEG CURL 💥
Onze zittende variant krijgt een broertje. Een populaire oefening waardoor uitbreiding wenselijk was en de staande beweging meer aanspreekt. Ideaal om de achterdijbeenspieren in een ergonomische positie te activeren. De leg curl is de enige oefening waarbij je de hamstrings geïsoleerd kunt trainen van andere spiergroepen.

NIEUW APPARAAT: REAR KICK 💥
Om de nieuwe billen-benen zone compleet te maken komen wij met een apparaat wat we nog niet hebben, maar zeker niet mag ontbreken. Train effectief en veilig jouw bilspieren, de achterdijbeenspieren en de vierhoofdige dijbeenspieren.

De bovenstaande apparaten verwachten we uiterlijk week 2 2023 in de club. Ze zijn het wachten dubbel en dwars waard.