Nieuwsbrief maart

Bekijk hier de nieuwsbrief van maart.

Hi Dorssporter,

Het voorjaar komt eraan. Tijd voor leuke voorjaarsactiviteiten met én voor onze leden. Koningsspelen, een yogaspecial in de natuur, een nachtengalenwandeling of een triathlon – je kunt het zo gek niet bedenken en wij organiseren het de komende maanden. Aanmelden doe je in de app!

Team Dorssports

_____

Spinningmarathon groot succes

Dorssports organiseert samen met Artsen zonder Grenzen gedurende 2 weken allerlei acties, waaronder een spinningmarathon afgelopen vrijdagavond 24 februari. Samen met Ralph en Karin stapten de deelnemers enthousiast op de fiets om mensen in Syrië en Turkije te helpen.

_____

Doneer direct

Spinningmarathon gemist? Koop dan een kop koffie of thee aan de bar (hiervan doneren wij een deel aan het goede doel) of doneer direct. Scan de QR-code in de club of klik hier. Half maart boeken wij als club het eindbedrag over aan Artsen zonder Grenzen! Lees verder

_____

Hoop liefde ontvangen op Valentijnsdag

Wat hebben we genoten op 14 februari. Bedankt voor jullie lieve kaartjes – ja, ook wij hebben romantische aanzoeken gehad. We hebben jullie verblijd met een overdosis aan roze snoepjes, rode ballonnen en onze liefste glimlach.

_____

Doneer schoenen voor Griekenland

Ons lid Marie-Jose van Leeuwen doet regelmatig vrijwilligerswerk in Griekenland om vluchtelingen te helpen. De laatste keer viel het haar op dat veel mensen geen schoenen hadden. Heb jij nog schoenen over? Lever ze dan bij ons in. Marie-Jose zorgt er dan voor dat het in Griekenland terechtkomt.

_____

Handoek of washand meegenomen?

Zie je al weken die stapel washandjes en handdoeken in je kast groeien? Dat kan goed kloppen, want wij zijn ze kwijt. Neem ze daarom mee terug naar de club. Dank is groot!

Openingstijden Dorssports Pasen