Dorssports zet alles op alles voor de slachtoffers in Syrië en Turkije

Doe jij ook mee met de spinningmarathon?

Dorssports organiseert samen met Artsen zonder Grenzen gedurende 2 weken allerlei acties, waaronder een spinningmarathon op vrijdagavond 24 februari.

Spinningmarathon

Wil jij Artsen zonder Grenzen helpen om meer medische hulp mogelijk te maken? Huur dan een fiets bij Dorssports voor een uur om 19.00 uur of om 20.00 uur op vrijdag 24 februari. Dit kan vanaf €10 per uur of meer. Trap je in het zweet en/ of kom extra sporten en doneer om mensen in Syrië en Turkije te helpen.

Wil je ook meedoen? Leden, meld je aan in de app. Deze actie is ook voor niet leden. Niet leden kunnen mailen naar info@dorssports.nl of bellen naar 072 533 0403.

Artsen zonder Grenzen

Deze ramp heeft al aan tienduizenden mensen het leven gekost. Het aantal gewonden is overweldigend. Er is dringend medische hulp nodig.

Koffie en thee

Van alle opbrengst van de koffie en thee gaat er een deel naar het goede doel. Haal daarom van 21 februari t/m 6 maart vooral een kopje koffie of thee.

Direct doneren

Je kunt ook direct doneren. Scan de QR-code in de club of op de website en aan het eind van de 2 weken boekt de club gezamenlijk als Dorssports het eindbedrag over aan Artsen zonder Grenzen!

Volg Dorssports op social media om op de hoogte te blijven van de andere acties.

Wil je mij alsjeblieft betalen voor “Artsen zonder Grenzen Turkije Syrië” via
https://tikkie.me/pay/rpeke67ltbfuim3j6jo3