Nieuwsbrief april

Bekijk hier de nieuwsbrief van april.

Hi Dorssporter,

De klok is een uur vooruit, de sneeuwklokjes maken plaats voor de krokussen en voordat je het weet lig je weer op het strand.

Heb jij er ook zo’n zin in maar ben je er fysiek nog niet klaar voor? Maak snel een afspraak met een van onze trainers voor een persoonlijk beweeg- en/ of voedingsprogramma. Lees wat wij voor je kunnen betekenen.

Team Dorssports

_____

Opbrengst Syrië en Turkije

De trainers én leden hebben zich in het zweet gefietst voor de slachtoffers in Syrië en Turkije en in totaal 650 euro opgehaald – wat wij doneren aan Artsen zonder Grenzen, die daar medische hulp verlenen.

_____

Upgrade je abonnement en
ga strak naar het strand

Wil jij wat kilo’s kwijt of een strakker lijf voordat je de zon in gaat? Dan is ‘Strak naar het strand’ hét programma voor jou! Upgrade je abonnement met 35 euro per maand en volg het 12-weeks traject met wekelijkse metingen en wegingen, voortgangsgesprek en voedingsadvies op maat. Lees meer.

_____

Speciale paaslessen

Sportief zijn op Tweede Paasdag? Reserveer dan een van onze speciale Paaslessen in de app:⁠ 9.30 uur RPM met Ralph en 10.30 BodyPump met Alyza. Na afloop een heerlijke koffie of thee met een plak paasbrood!⁠ ⁠ We zijn Eerste Paasdag gesloten en Tweede Paasdag open van 07 tot 14 uur. ⁠

_____

Parkeren op 16 april niet mogelijk

Op zondag 16 april is het niet mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein vanwege de PCC Maalwater Run.

_____

Presentatie gedragsverandering

Op 6 april van 19.30 tot 21.00 uur geeft Jeroen een presentatie over gedragsverandering. Wil jij weten waarom het zo lastig is om een bepaald gedrag/ automatisme af te leren? Waarom lukt het niet om gemotiveerd te blijven? Kom dan naar de presentatie gedragsverandering samen met Pim Peters van Reva Fysiotherapie. Lees hierover meer.

_____

After Easter Wandeling

Op dinsdag 11 april om 06.30 uur organiseren wij een After Easter Wandeling onder begeleiding van boswachter Wim. Wie weet vind je nog een verloren paasei. Aanmelden bij de receptie.

_____

Grote voorjaarsschoonmaak
– Cleanup Het Maalwater

Op vrijdag 21 april om 10.00 uur starten leden met ‘Cleanup Het Maalwater’. Wij regelen de vuilniszakken en grijpers! Geef je op bij de receptie. Hoe meer mensen hoe meer vreugd, neem iemand mee! Koffie na afloop.

_____

Koningsspelen

Op 26 april gaat Dorssports Koningsspelen organiseren voor kinderen. Een leuke middag vol gezelligheid. Van koekhappen tot spijkerpoepen – je kunt het zo gek niet bedenken. Houd onze socials in de gaten voor verdere informatie. Aanmelden doe je bij de receptie.

_____

Maak kennis met Hua

Hi allemaal, mijn naam is Hua Andersson, 19 jaar oud en tweedejaars sportkundestudent bij Hogeschool Inholland. Ik woon in Heiloo. Ik hou erg van sporten en doe dit dan ook met veel plezier. Ik ben regelmatig te vinden op de voetbalvelden en in de danszaal. Ik geef kidslessen en sta je graag te woord bij de receptie. Lees hier meer over Hua! 

_____

Het COOL-programma

Jouw stap naar een betere gezondheid. Met het Coaching op Leefstijl programma streeft Reva naar een duurzame verandering in de leefstijl, gezondheid en kwaliteit van het leven. Heb je er al alles aan gedaan om gewicht te verliezen, maar lukt het niet om dit langdurig vast te houden? Dan kan dit programma uitkomst bieden. Lees hier meer.