Activiteitenkalender

Bekijk hier de activiteitenkalender van april, mei en juni!


Donderdag 6 april – Presentatie gedragsverandering

Van 19.30 tot 21.00 uur geeft onze Jeroen een presentatie over gedragsverandering. Wil jij weten waarom het zo lastig is om een bepaald gedrag/automatisme af te leren? Waarom lukt het niet om gemotiveerd te blijven? Of welke fouten maken onze hersenen waar we niks aan kunnen doen? Deze vragen behandelen wij tijdens een presentatie gedragsverandering samen met Pim Peters van Reva Fysiotherapie. Neem je sportkleding mee, na de presentatie gaat er ook gesport worden. Aanmelden doe je bij de receptie.

Dinsdag 11 april – After Easter Wandeling 

Op dinsdag 11 april om 06.30 uur organiseren wij een After Easter Wandeling onder begeleiding van boswachter Wim. Wie weet vind je nog een verloren paasei. Aanmelden bij de receptie.

Vrijdag 21 april – Grote voorjaarsschoonmaak in het Maalwater 

Zorg dat je om 10.00 uur in de startblokken staat bij Dorssports voor dé grote voorjaarsschoonmaak. Het milieu wordt steeds belangrijker. Help je ook mee om de buurt een stukje schoner te maken? Wij regelen de vuilniszakken en grijpers!

Woensdag 26 april – Koningsspelen 

Ook Dorssports gaat de koningsspelen organiseren. Een leuke dag vol gezelligheid. Van koekhappen tot spijkerpoepen – je kunt het zo gek niet bedenken. Houd deze pagina en de socials in de gaten voor verdere informatie.

Woensdag 10 mei – Dauwtrappen met boswachter Wim

Zet je wekker maar vroeg, want om 05.30 uur start de ochtendwandeling met boswachter Wim. Zoals de naam al een beetje verklapt, dauwtrappen. Als Heiloo ontwaakt maken we een mooie wandeling tijdens zonsopgang. We sluiten deze wandeling af met een heerlijk bakje thee of koffie. Die heb je dan wel verdient.

Zondag 14 mei – Moederdag circuitspecial

Zondag 14 mei is het Moederdag! Neem daarom je moeder gratis mee naar de circuittraining. Of je haar daarvoor of daarna verwent met een lekker ontbijtje, is aan jou…

Donderdag 25 mei – Ouderwets Gezellig

Om 13.30 uur, na het senioren circuit organiseren wij voor alle senioren een Seniorensoos. Voor wie het gezellig vindt, kan de hele middag spelletjes komen doen onder het genot van bak thee/ koffie met een plakje cake. Zoals de naam al verklapt, het wordt Ouderwets Gezellig!

Dinsdag 30 mei – Yogaspecial in de natuur

Wat is er nou lekkerder dan een les yoga in de buitenlucht? Het is ook nog eens erg gezond voor je. Natuurlijke geluiden verminderen stress, je ontvangt energie door de aarde, je hartslag daalt door de buitenlucht, je lichaam maakt vitamine D aan, de weersomstandigheden geven je immuunsysteem een boost en het is een unieke ervaring. Dat pakt niemand je meer af! Zien we je om 10.00 uur in het Maalwater?

Donderdag 8 juni – Nachtegalenwandeling 

Op deze mooie donderdagavond kan je aan de wandel met onze enthousiaste Wim. Zoals de naam al een beetje verklapt, ga je nachtegalen spotten. Wist je dat… De zang van de nachtegaal kan geluidspieken tot 93 decibel bereiken, vooral in lawaaierige buurten. Wel goed opletten he!

Zaterdag 17 juni – Triathlon

Ja, je leest het goed. Op 17 juni organiseren wij een triathlon. Dit is een spannende en uitdagende sport die bestaat uit drie disciplines: zwemmen, fietsen en hardlopen. Door deel te nemen aan een triatlon kun je niet alleen je fysieke fitheid verbeteren, maar ook je mentale kracht en doorzettingsvermogen vergroten. Schrik niet, die van ons is een inie-minie versie dus iedereen kan meedoen. Hierover later meer.

Zondag 18 juni – Vaderdag circuitspecial

Zondag 18 juni worden de vaders in het zonnetje gezet. Neem daarom je vader gratis mee naar de circuittraining. Echte mannen maak je blij met een uitdagende training. Daarna heeft hij dat lekkere bierpakket écht wel verdient. Deze special wordt gegeven door onze Bastiaan.

Vrijdag 30 juni – Aquazumba

Yiha, op vrijdag 30 juni is het tijd voor Aquazumba. Trommel je vriendinnen maar op, want het Zwembad van het Baafje is om 09.00 uur van ons. Judith geeft je de leukste moves in het water. Daarna (of daarvoor) kan je heerlijk vrij zwemmen.