Extra lessen op het groeplesrooster!

JANUARI 2019 – Wegens groot succes en heel veel animo voegen we opnieuw een groepsles aan het uitgebreide rooster toe. Vanaf 24 januari staat trainer Julia elke donderdagochtend om 10.00 uur klaar voor een extra uur zaktraining.

Nederlands kampioen
Daarmee is het de zesde les zaktraining in de week – naast de drie zaktrainingen voor kids. De lessen worden verzorgd door Julia Hallie, die uit een echte boksfamilie komt. In Spanje behaalde ze tweemaal de Catalaanse titel én werd ze in 2003 verkozen tot Sportvrouw van het Jaar. Inmiddels heeft ze de overstap gemaakt naar het Olympisch boksen. Enkele jaren geleden veroverde ze zelfs de Nederlandse titel.

Voordelen
Naast de bekende fysieke voordelen als afvallen, meer spieren en een strakker lichaam, brengt zaktraining ook een groot mentaal voordeel met zich mee. Zoals Julia zelf zegt: “Ik streef ernaar om in de training alle negatieve energie weg te halen, zodat je met een dosis positieve energie weer naar huis gaat.”

Stress Relief Yoga
Ook net nieuw op het rooster is Stress Relief Yoga. Een zachte yogales, waarbij ontspanning centraal staat. De les is een mix van vloeiende bewegingen, waarbij sommige houdingen wat langer aangehouden worden. De bewegingen worden ondersteund met bewuste en gerichte ademhaling. Een ideaal hulpmiddel bij het loslaten van spanning en stress. Elke zondagochtend om 10.00 uur!

Benieuwd of (kick)boksen, yoga of een van onze andere lessen iets voor jou is? Kom gerust een keer voor een proefles! Kijk voor alle informatie en het volledige groepslesrooster op even op deze site of bel naar 072 – 533 04 03.

Jasper slalomt zich naar Kroatiëstrak naar het strand fitness heiloo