‘Strak naar het strand’ in twaalf weken krijgt een vervolg!

Fit het najaar in? Dorssports helpt je in twaalf weken!

Heb jij deze zomer heerlijk genoten van zon, zee, strand en lekkers, maar wil je wél fit het najaar in? Laat Dorssports je in twaalf weken helpen aan een figuur waar je blij mee bent. Met een trainingsprogramma én voedingsadvies op maat.

Trainen in kleine groepen
In de personal trainingsstudio van Dorssports verzorgen gecertificeerde trainers Jeroen Brouwer en Nick Wolven al enkele maanden trainingen voor kleine groepen van maximaal vier deelnemers. In deze ‘Small Group Personal Trainingen’ werk je in twaalf weken naar een realistisch doel. Daarbij krijg je veel persoonlijke aandacht van de trainer. Jeroen: “Elke week gaan we met de groep aan de slag. Daarbij zetten we in een speciale app ook voor elke deelnemer een persoonlijk trainingsschema klaar. Zo kunnen we alle bewegingen heel gedetailleerd bijhouden. Dat doen we ook door middel van verschillende metingen in het programma; zowel aan het begin als tussentijds en aan het eind van de twaalf weken. Meten is tenslotte weten!”

Voedingsadvies
Naast wekelijks trainen in groepsverband, krijg je van voeding- en lifestylecoach Femke Broekman ook voedingsadvies op maat tijdens het traject. Femke: “Vaak zijn er meerdere redenen waarom het moeilijk is om een goede balans te vinden in een voedingspatroon en op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. Ik bied een luisterend oor en kijk goed naar het huidige eetpatroon van de deelnemers. Zo kan ik goed inspelen op de juiste behoeftes en werken we samen naar een gezonde leefstijl. Samen met trainers Nick en Jeroen help ik deelnemers aan een figuur waar ze trots op zijn. Dan is het programma voor ons geslaagd.”

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@dorssports.nl. Tijdens een geheel vrijblijvende intake vertellen we je graag alles over het twaalf wekentraject en natuurlijk alle andere mogelijkheden die de ruimte biedt.

Dors Dance fit. Dans- en fitlessen voor kinderen