‘Strak naar het strand’ in twaalf weken!

‘Strak naar het strand’? Dorssports helpt je in twaalf weken!

Heb jij al een paar jaar op rij het goede voornemen om deze zomer écht strak naar het strand te gaan, maar heb je ook dit jaar weer moeite om de motivatie te vinden? Laat Dorssports je in twaalf weken helpen aan een figuur waar je blij mee bent. Met een trainingsprogramma én voedingsadvies op maat.

Trainen in kleine groepen
In de personal trainingsstudio van Dorssports verzorgen gecertificeerde trainers Jeroen Brouwer en Nick Wolven al enkele maanden trainingen voor kleine groepen van maximaal vier deelnemers. In deze ‘Small Group Personal Trainingen’ werk je in twaalf weken naar een realistisch doel. Daarbij krijg je veel persoonlijke aandacht van de trainer. Jeroen: “Elke week gaan we met de groep aan de slag. Daarbij zetten we in een speciale app ook voor elke deelnemer een persoonlijk trainingsschema klaar. Zo kunnen we alle bewegingen heel gedetailleerd bijhouden. Dat doen we ook door middel van verschillende metingen in het programma; zowel aan het begin als tussentijds en aan het eind van de twaalf weken. Meten is tenslotte weten!”

Voedingsadvies
Naast wekelijks trainen in groepsverband, krijg je van voeding- en lifestylecoach Femke Broekman ook voedingsadvies op maat tijdens het traject. Femke: “Vaak zijn er meerdere redenen waarom het moeilijk is om een goede balans te vinden in een voedingspatroon en op een gezonde en verantwoorde manier afvallen. Ik bied een luisterend oor en kijk goed naar het huidige eetpatroon van de deelnemers. Zo kan ik goed inspelen op de juiste behoeftes en werken we samen naar een gezonde leefstijl. En dat ‘strak naar het strand’ is natuurlijk bedoeld met een knipoog. Want dat is voor iedereen anders. Samen met trainers Nick en Jeroen help ik deelnemers in elk geval aan een figuur waar ze trots op zijn. Dan is het programma voor ons geslaagd.”

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@dorssports.nl. Tijdens een geheel vrijblijvende intake vertellen we je graag alles over het twaalf wekentraject en natuurlijk alle andere mogelijkheden die de ruimte biedt.

Dors Dance fit. Dans- en fitlessen voor kinderen