Personal Training

Krijg in onze privéstudio persoonlijke aandacht.

Fit worden

Wil jij ook weer de energie hebben om te doen wat je wilt doen, meer uit je leven halen zonder dat je lichaam je afremt?

Gezondheid

Heb jij behoefte aan wat meer structuur? Samen werken wij aan je mindset om keuzes te maken die aansluiten bij jouw leven.

Sterker worden

Spieropbouw en goed bewegen is op veel vlakken belangrijk. Dit resulteert in meer vetverlies door een hoger energieverbruik, een vitaler leven, het lichaam vorm en stevigheid te geven en een zelfverzekerd lichaam.

Personal training

Dé meest effectieve manier van trainen. Volledig resultaatgericht met een op maat gemaakt programma waarin jij centraal staat. Dit betekent dan ook in een privéruimte die optimaal is ingericht. We combineren leuke en afwisselende trainingen met regelmatig aandacht voor health check-ups, coaching en adviezen over voeding. Je personal trainer is naast je coach tevens ook je luisterend oor én stok achter de deur.

Verantwoord en duurzaam naar jouw doel

Bij Dorssports trainen wij in onze personal training studio één op één stap voor stap richting jou doel(en). Tijdens deze samenwerking met jouw personal trainer werken wij niet alleen in de studio aan jouw wensen, maar voorzien wij ook van ondersteuning naast de uren om verandering in jouw levensstijl te brengen.

Hoe het werkt?

Hoe Personal training jou naar je doel helpt

Ben jij benieuwd wat wij kunnen betekenen om jou het beste uit jezelf te laten halen? Geheel vrijblijvend nodigen wij jou uit voor een gesprek.

  1. Maak een afspraak

Tijdens onze eerste kennismaking kijken we naar jouw situatie en beantwoorden we al je vragen.

  1. Doe een proefles

Enthousiast na de kennismaking? Dan plannen we een proefles en kijken we of er ook een klik tijdens het sporten is.

  1. Behaal en behoud je doel

Proefles bevallen? Dan gaan wij tijdens ons traject werken aan het behalen en behouden van jouw doelstelling! Neem via deze linkcontact met ons op!

Naast personal training bieden wij ook smalllgroup training aan, klik hier voor meer informatie.

Je eigen personal trainer

Naast dat Nick en Bastiaan vaste gezichten zijn op de vloer bij Dorssports hebben zij zich laatste jaren verdiept in het verzorgen van personal training.

Maak kennis met Nick Wolven (1990)

Als personal trainer is mijn doel om je sterker te laten worden in lichaam en geest, je zelfinzicht te geven en je gedrag aan te passen zodat we samen jouw doelen kunnen realiseren. Voor mij staat consistentie boven perfectie waarbij we ons vooral focussen op het proces. Uiteindelijk telt natuurlijk het resultaat en vind ik het belangrijk dat elke training voldoening geeft en met een lach wordt afgesloten. Wanneer je met mij traint zorg ik dat jij als persoon gemotiveerd wordt en het maximale uit jezelf haalt.

Alles wat met sport en het lichaam te maken heeft intrigeert mij al van jongs af aan. Uiteindelijk ligt mijn passie het meest bij (kracht)training en heb ik mij door de jaren heen hierin gespecialiseerd met meerdere opleidingen en ruim 10 jaar aan praktijkervaring.

Maak kennis met Bastiaan de Graaff (1998)

“Kwaliteit van bewegen staat bij mij op nummer één, de trainingen zijn altijd effectief en resultaatgericht.

Jouw doelen en wensen staan centraal, hier werken we samen stap voor stap naar toe met een op maat gemaakt trainingsprogramma en effectieve coaching, ook buiten de deur.

Met verschillende opleidingen en cursussen heb ik mijn kennis omtrent personal training en voeding verbreed en die kennis gebruik ik om jou te helpen jouw doelen te behalen.

Aan de hand van een intakegesprek, waarin we jouw doelen en medische gegevens in kaart brengen, stel ik een persoonlijk trainingsprogramma samen. Mijn doel is door coaching en personal training, jou de handvatten te geven waardoor jij jouw doelen behaald en behoudt.

Mijn passie ligt bij krachttraining, een steeds sterker lichaam bouwen fysiek en mentaal. Deze passie wil ik overbrengen op de mensen die ik coach, zodat ook zij sterker in het leven gaan staan.”

Interesse?

Mail naar pt@dorssports.nl voor meer informatie.

Reviews

“Ondanks dat ik altijd meerdere keren per week gesport heb, merkte ik dat ik me al enkele jaren niet meer ontwikkelde. In een uitgebreide Health-check werd dit bevestigd en kwamen aantal aandachtspunten naar voren, o.a. beperkte rugflexibiliteit en niet optimale houding. In overleg met Nick Wolven heb ik een aantal doelen geformuleerd: verbeteren houding, flexibiliteit, spieropbouw en een lager gewicht en vetpercentage. Nick is gericht aan de slag gegaan, waarbij de focus niet alleen lag op trainen maar ook op kennis. Kennis over de juiste houding en inspanning om effectief te trainen, ook als ik dit zelf doe of combineer met andere sporten. Voeding hebben we als onderwerp mee laten lopen tijdens de training. Mijn doelen heb ik behaald, ik ben fitter en heb in dagelijks leven veel profijt van een beter houding en beter verdeelde spierkracht. Mijn trainingen met Nick zet ik nog even door, omdat ik nog steeds leer en de focus geeft.” – Just Zandhuis

“Wij zijn Mike (81) en Joke (77) oud docenten gymnastiek. Daardoor weten we heel goed wat we zouden moeten doen om zo fit mogelijk te blijven. Alleen we deden niks met die kennis. Nu staat elke maandag Nick voor ons klaar. Op ons verzoek, ligt het accent van zijn oefeningen op evenwicht, lenigheid en kracht. Nick is een vakman die goed kijkt wat mogelijk is of waar er een tandje bij kan. Ongelofelijk hoe we op alle onderdelen vooruit zijn gegaan, dankzij de plezierige werkwijze van Nick. Ook doen dus.” – Mike en Joke

“Al een tijdje is Nick mijn personal trainer bij Dorssports. Na een uitgebreide intake weet Nick precies wat mijn doel en mijn niveau is en past de training daarop aan. De training is elke week weer anders, er zit een fijne opbouw in. De training is zodanig samengesteld dat ik er flink tegenaan moet maar dat ik na afloop weinig tot geen last heb van spierpijn en andere klachten. Dit is een van de redenen dat ik Nick als personal trainer heb. Nick let tijdens de training heel goed op de uitvoering van de oefeningen en corrigeert meteen als een oefening niet goed wordt uitgevoerd. Nick is iemand waarbij je je snel op je gemak voelt, hij weet waar hij het over heeft, is geduldig en relaxed.  Echt een aanrader!” – Dimph van de Schuur

“Ik train nu bijna drie jaar met veel plezier bij Nick, hij heeft echt passie voor zijn werk en geen training is hetzelfde. Ik heb een heupaandoening maar sinds de trainingen heb ik geen pijn meer, hij let goed op mijn houding en sluit hier de training op aan. Naast 1x per week personal training krijg ik van Nick op maat gemaakte schema’s om zelf te trainen. Ook bespreken wij samen mijn voedingsbehoefte en is er aandacht voor mijn mentale gezondheid. Kortom: ik word steeds fitter en sterker. En ook heel belangrijk het is altijd gezellig met Nick!” – Lisanne Huiberts

personal training heiloo