Personal Training

Krijg in onze privéstudio persoonlijke aandacht.

 

Personal training
Dé meest effectieve manier van trainen. Volledig resultaatgericht met een op maat gemaakt programma waarin jij centraal staat. Dit betekent dan ook in een privéruimte die optimaal is ingericht. We combineren leuke en afwisselende trainingen met regelmatig aandacht voor coaching en adviezen over voeding. Je personal trainer is naast je coach tevens ook je luisterend oor en stok achter de deur.

Verantwoord en duurzaam naar jouw doel
Bij Dorssports trainen wij in onze personal training studio één op één stap voor stap richting jou doel(en). Tijdens deze samenwerking met jouw personal trainer werken wij  in de studio aan jouw wensen.

Je eigen personal trainers

Naast dat Nick en Bastiaan vaste gezichten zijn op de vloer bij Dorssports hebben zij zich laatste jaren verdiept in het verzorgen van personal training.

Maak kennis met Nick Wolven (1990)

“Als personal trainer is mijn doel om je sterker te laten worden in lichaam en geest, je zelfinzicht te geven en je gedrag aan te passen zodat we samen op gedreven manier jouw doelen kunnen realiseren. Voor mij staat consistentie boven perfectie waarbij we ons vooral focussen op het proces. Uiteindelijk telt natuurlijk het resultaat en vind ik het belangrijk dat elke training voldoening geeft en met een lach wordt afgesloten. Wanneer je met mij traint zorg ik dat jij als persoon gemotiveerd wordt en het maximale uit jezelf haalt. Alles wat met sport en het lichaam te maken heeft intrigeert mij al van jongs af aan. Uiteindelijk ligt mijn passie het meest bij (kracht)training en heb ik mij door de jaren heen hierin gespecialiseerd middels meerdere opleidingen en praktijkervaring.

Maak kennis met Bastiaan de Graaf (1998)

“Mijn naam is Bastiaan en ik ben actief bij Dorssports als fitnesstrainer, personal trainer en groepslesinstructeur. Twee keer in de week geef ik DorsCross, deze trainingen zijn afgeleid van het bekende Crossfit. Elke training is verschillend en zijn we bezig met kracht, uithoudingsvermogen en cardio. Zelf doe ik aan krachttraining, dit doe ik nu langer dan 5 jaar. Op mijn 17e ben ik begonnen met krachttraining en haalde ik mijn informatie van internet. Sindsdien ben ik niet gestopt mijn kennis te verbreden en heb ik de opleiding Sport en Bewegen afgerond met de uitstroom personal training en heb ik de personal training cursus Milo Education afgerond in Amsterdam. Jouw wensen en doelen staan centraal. Met persoonlijke aandacht creëren we een leuke en prettige sfeer om in te werken. En dankzij mijn expertise, wetenschappelijke aanpak en gezamenlijke gedrevenheid ben ik vastberaden jouw wensen en doelen te realiseren!”

Maak je afspraak

Ben jij benieuwd wat wij kunnen betekenen om jou het beste uit jezelf te laten halen? Geheel vrijblijvend nodigen wij jou uit voor een gesprek. Tijdens onze eerste kennismaking kijken we naar jouw situatie en beantwoorden we al je vragen. Enthousiast na de kennismaking? Dan plannen we een proefles en kijken we of er ook een klik tijdens het sporten is. Proefles bevallen? Dan gaan wij tijdens ons traject werken aan het behalen en behouden van jouw doelstelling! Mail bij interesse naar pt@dorssports.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naast personal training bieden wij ook smallgroup training aan, klik hier voor meer informatie.

 

personal training heiloo