Personal Training

Krijg in onze privéstudio persoonlijke aandacht.

Personal training
Dé meest effectieve manier van trainen. Volledig resultaatgericht met een op maat gemaakt programma waarin jij centraal staat. We combineren leuke en afwisselende trainingen met regelmatig aandacht voor coaching en adviezen over voeding. Je personal trainer is naast je coach tevens ook je luisterend oor en stok achter de deur.

Verantwoord en duurzaam naar jouw doel
Bij Dorssports trainen wij in onze personal training studio, stap voor stap, richting jou doel(en) en wensen.

Je eigen personal trainers

Naast dat Nick en Bastiaan vaste gezichten zijn op de vloer bij Dorssports hebben zij zich de laatste jaren verdiept in het verzorgen van personal training.

Maak kennis met Nick Wolven (1990)

“Als personal trainer is mijn doel om je sterker te laten worden in lichaam en geest, je zelfinzicht te geven en je gedrag aan te passen zodat we samen op gedreven manier jouw doelen kunnen realiseren. Voor mij staat consistentie boven perfectie waarbij we ons vooral focussen op het proces. Uiteindelijk telt natuurlijk het resultaat en vind ik het belangrijk dat elke training voldoening geeft en met een lach wordt afgesloten. Wanneer je met mij traint zorg ik dat jij als persoon gemotiveerd wordt en het maximale uit jezelf haalt. Alles wat met sport en het lichaam te maken heeft intrigeert mij al van jongs af aan. Uiteindelijk ligt mijn passie het meest bij (kracht)training en heb ik mij door de jaren heen hierin gespecialiseerd middels meerdere opleidingen en praktijkervaring.

Maak kennis met Bastiaan de Graaff (1998) 

“Mijn naam is Bastiaan en ik ben actief bij Dorssports als fitnesstrainer, personal trainer en groepslesinstructeur. Elke week geef ik de groepsles DorsCross, deze trainingen zijn afgeleid van het bekende Crossfit. Elke training is verschillend en zijn we bezig met kracht, uithoudingsvermogen en cardio oefeningen. Op mijn 17e ben ik begonnen met krachttraining en haalde ik mijn informatie van internet. Sindsdien ben ik niet gestopt mijn kennis te verbreden en heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van training en voeding. Met persoonlijke aandacht creëren we een leuke en prettige sfeer om in te werken. En dankzij mijn expertise, wetenschappelijke aanpak en gezamenlijke gedrevenheid ben ik vastberaden jouw wensen en doelen te realiseren!”

Maak je afspraak

Wil jij het beste uit jezelf halen? Geheel vrijblijvend nodigen wij jou uit voor een gesprek. Tijdens onze eerste kennismaking nemen we jouw doelen door en al je vragen. Enthousiast geworden na de kennismaking? Dan plannen we een intakegesprek in, van tevoren sturen we een intakeformulier op, deze nemen we dan in het gesprek uitgebreid door. Mail bij interesse naar pt@dorssports.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naast personal training bieden wij ook small group personal training aan, klik hier voor meer informatie.

 

personal training heiloo