Bootcamp

Trainen in de buitenlucht, ook dat kan bij Dorssports. 

Wat is de Dors Bootcampclub?
Onze eigen Bootcampclub is erop gericht om in de buitenlucht van Heiloo en omgeving te trainen. In een paar jaar is bootcamp uitgegroeid tot een extreem populaire manier van sporten en wij kunnen ons goed voorstellen waarom. Het is een groepstraining waarbij je conditie- en verschillende krachtoefeningen combineert. Extra leuk: we trainen altijd buiten. In Egmond aan Zee maken we dankbaar gebruik van alles wat het strand en de duinen te bieden hebben, waaronder bankjes, trappen en klimrekken.

Is de Bootcampclub iets voor mij?
Het fijne aan bootcamp is dat je alle oefeningen aan kunt passen aan je eigen niveau. Bootcamp is dus voor iedereen een fijne manier van bewegen. En doordat je niet ‘vastzit’ aan een apparaat en bij de oefeningen je eigen gewicht gebruikt, train je meteen meerdere spiergroepen tegelijkertijd. Elke les wisselen we conditionele oefeningen af met krachtoefeningen en soms heb je ook elkaar nodig om oefeningen uit te voeren. Bootcamp is daardoor lekker veelzijdig!

Wanneer kan ik meedoen met de Bootcampclub?
Elke maandagavond 19.30 uur & vrijdagochtend 09.00 uur verzamelen we bij de hoofdafgang in Egmond aan Zee voor een nieuwe, verrassende bootcamptraining.

Bootcamp op maat
Onze bootcampclub verzorgt voor scholen, bedrijven en andere groepen ook bootcamp op maat. Dit kan in overleg en op elke gewenste locatie en met of zonder materialen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op – we denken graag met je mee!

Kinderen sporten HeilooMassage Heiloo