Dorskids

Ook voor kinderen hebben wij een abonnement. En voor de (hele) kleintjes gratis kinderopvang.

DorsKids-abonnement
Wist je dat ook kinderen bij Dorssports prima terecht kunnen? Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben we een speciaal jeugdabonnement, waarmee ze kunnen boksen én dansen.

1. Kidsboksen
Op woensdag- en vrijdagmiddag (let op: in de zomervakantie alleen op woensdagmiddag) hebben we ‘Kidsboksen’ op ons programma staan. Een leuke workout voor kinderen waarin ze al doende alles leren over conditie en coördinatie. Kun jij lekker een klein uurtje de fitness in, terwijl de kids boven onder begeleiding van Julia en Abdel op een speelse manier leren boksen.

De tijden zijn als volgt:

Woensdag:
– 16.15 uur – 17.00 uur: 4 t/m 7 jaar
– 17.00 uur – 18.00 uur: 8 t/m 12 jaar

Vrijdag:
– 16.15 uur – 17.00 uur: 4 t/m 7 jaar
– 17.00 uur – 18.00 uur: 8 t/m 12 jaar

Benieuwd? Kom gerust een keer kijken of meedoen tijdens een proefles! Neem voor alle zekerheid dan wel even contact met ons op, dan houden we rekening met je komst.

boksen kids heiloo

2. Dors Dance Fit
Elke donderdagmiddag (let op: niet in de zomervakantie) verzorgt ervaren dansinstructrice Alyza de Graaf speciale danslessen voor kinderen. Alle informatie over deze toffe danslessen vind je hier.

De ‘Miniclub’ is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar
Elke donderdag van 16.30 tot 17.15 uur

‘Dors Dance Fit jr’ is voor kinderen vanaf 7 jaar
Elke donderdag van 17.15 tot 18.00 uur

——-

3. Jumping Fitness

Naast de populaire boks- en danslessen geeft Dorssports in samenwerking met Jumping Fitness Heiloo het rooster van Dorskids uit met Jumping Fitness (fitness op een trampoline). ⁠Door spellen en fysieke activiteiten wordt er gewerkt aan de gezondheid van de kinderen. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend leuk.⁠

Maandag om 16:00 uur⁠ voor 5-8 jaar⁠
Maandag om 17.00 uur voor 9-12 jaar ⁠

Wil jij het ook een keer proberen? ⁠Leden en niet leden zijn welkom. Schrijf je in voor een proefles door een mail te sturen naar info@dorssports.nl met je naam en leeftijd.⁠

4. Kinderopvang
Is je kleintje nog geen vier en dus te jong om mee te doen met ‘Kidsboksen’? Geen nood: op alle doordeweekse dagen kunnen leden van Dorssports tussen 08.45 en 11.30 uur geheel gratis gebruik maken van onze kinderopvang. Reserveer van te voren wel even voor alle zekerheid door te bellen naar 072 – 533 04 03.

kinderopvang Dorssports

 

REVA Center Heiloo DorssportsBootcamp Heiloo