Wellness, healthbar & massages

Naast lekker sporten vinden we ontspanning heel belangrijk.

Bij Dorssports kun je bewegen, ontspannen én ontmoeten. Bewegen kun je als geen ander op de fitnessvloer beneden, in een van de twee groepsleszalen boven of in de privé personal trainingsstudio. Dat ontspannen en ontmoeten kun je perfect combineren ná het sporten in onze healthbar, massages of sauna.

Sauna

Een sessie in een onze sauna heeft een positief effect op jouw geest, lichaam en gezondheid! Terwijl je geniet van een heerlijke sauna, worden er 300 tot 500 calorieën verbrand in een sessie van 15 tot 20 minuten. Door de felle opwarming van jouw lichaam, openen de poriën van jouw lichaam zich. Hierdoor ga je zweten en worden alle giftige afvalstoffen en andere ziektemakers uit jouw lichaam gezuiverd. Ook zorgt de sauna voor een betere doorbloeding waardoor jouw huid van binnenuit gereinigd wordt. Door de warme temperatuur in een sauna wordt je lichaamstemperatuur ook opgewarmd. Hierdoor helpt de sauna virussen, bacteriën of parasieten in het lichaam te doden. De blootstelling aan hoge temperaturen in een sauna zorgt ervoor dat het immuunsysteem geactiveerd en versterkt wordt. Hierdoor ontstaat er een productie van witte bloedcellen en antilichamen waardoor je beter bestand bent tegen ziektes en temperatuursschommelingen. Ook voor gespannen spieren is de sauna aan te raden. Door de hoge temperaturen worden je spieren en gewrichten opgewarmd. Hierdoor zal de spanning dankzij de sauna aanzienlijk verminderen. Bovendien heeft zo’n aangename sessie een pijnstillend effect. Denk maar aan die pijnlijke rug na een goede training!

Healthbar

Hier kun je onder andere verse sappen, eiwitshakes en heerlijke koffie of cappuccino bestellen. Om mee te nemen naar huis of gewoon om even bij te komen na je training. 

Massages

Heb jij zo nu en dan gewoon extra veel zin in een goede massage? Snappen we helemaal. En dat komt goed uit, want ook dat kan gewoon bij ons! Ervaren en gediplomeerd sportmasseuse Corinne laat verhardingen, knopen, stijve spieren en afvalstofophopingen als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Afspraak maken met Corinne of iemand anders een massage cadeau doen? Bel dan naar 06-21716641.

sappen heiloo

Bootcamp Heiloopersonal training heiloo