Inez

INEZ VISSER – GROEPSLESINSTRUCTEUR 

Hallo, graag stel ik mezelf aan jullie voor, mijn naam is Inez Visser en ik woon met mijn man en twee dochters (20 en 16 jaar)  al weer 19 jaar in Heiloo. 

Yoga loopt als een rode draad door mijn leven, sinds m’n eerste zwangerschap nu 20 jaar geleden. Welke soort yoga ik ook kies, het voelt altijd als een weldaad voor lichaam en geest. 

Januari 2017 startte ik met een yoga-challenge: iedere dag yoga beoefenen, maandenlang. Door de yoga voelde ik me geborgen, in een roerige tijd. Deze nieuwe structuur; iedere ochtend een half uur vroeger starten met yoga heeft me ontzettend veel goeds gebracht. Veel meer balans in mijn leven, een opgeruimder hoofd en meer heelheid in mezelf.

Door de yoga iedere dag zelf te ervaren van top tot teen, van stuitje tot kruin is er zoveel positieve energie weer gaan stromen in mijn lichaam! En ook al ‘snapte’ ik het nog niet met mijn hoofd, met mijn hart wist ik zeker dat ik hiermee door wilde gaan! 

In 2019 ben ik gestart met de opleiding Yin Yoga Teacher (200hrs) bij De Nieuwe Yogaschool Amsterdam, deze opleiding was in samenwerking Flow of Yoga Castricum. Het was een intense mooie Yin Yoga-reis, waarbij ons keer op keer werd geleerd om te luisteren naar de signalen van ons lichaam, weerstand op zoeken in de asana’s mits je je eigen grenzen bewaakt en naar binnen keren. Yin yoga als mindfulness in beweging. 

Als yogadocent wil ik graag met liefdevolle aandacht een yoga practice aan anderen geven zodat zij mogen ervaren hoe fijn het is om naar binnen te keren, te voelen en te luisteren naar de signalen van je lichaam. 

Het is voor mij éxtra bijzonder om yoga les te geven op bij Dorssports, sinds de opening van Dorssports in 2006 ben ik al betrokken bij deze fijne club! Van 2006 tot 2012 heb ik gewerkt bij de receptie, dus met sommige collega’s werk ik al samen sinds 2006 en sommige leden ken ik al van af hun inschrijving in het hele begin. 

#Yoginez

#Yinyoga

#Meditatieinbeweging