Nicole

NICOLE WEIJLING-DISSEL – GROEPSLESINSTRUCTEUR 

Ik ben OERsterk coach en Wereldkampioen hardlopen. Ik motiveer, inspireer en coach mensen naar een blijvend gezond gewicht en een fit en sterk lichaam. Jij kunt kiezen voor een los consult, het 100-dagen traject en/of je kunt je aansluiten bij mijn hardlooptrainingen op de maandagavond of zaterdagochtend. 

Een los consult en het 100-dagen-traject kun je zien als een Gezondheids check. De uitslagen en info van een uitgebreide anamnese, jouw bloedaarden en een consult gaan we samenvoegen en analyseren. Jij krijgt inzicht in jouw huidige gezondheidssituatie. In alles leg ik je uit hoe wat waarom. En hierdoor zal jij daarna betere keuzes gaan maken naar meer vitaliteit en een betere gezondheid. Jij krijgt het gezondheidspaspoort met jouw bloedwaarden en plan van aanpak. Dit wordt jouw gids naar een beter leven. 

Over mij: Tot mijn 40ste deed ik eigenlijk nooit aan sport. M.b.t. mijn gewicht was ik altijd een jo-jo. En op een bepaald moment had ik zelfs 30kg overgewicht. Dat was voor mij, met een lengte van 1.64m, echt te zwaar. Ik begon met hardlopen, (Lees waggelen) en ik sloot me aan bij een hardlooptrainer. Gewicht verliezen was al snel niet meer mijn doel. De trainingen gaven mij enorm veel plezier. Van recreant werd ik wedstrijdloper tot fulltime atlete. Nu ben ik master Wereldkampioen op alle afstanden van de 800m tot aan de 10km op de weg. 

Corona maakte de wereld (en voor mij) alles anders. Alle wedstrijden, dus ook mijn WK ½ marathon in Toronto, werden geannuleerd. Maar zoals ik in mijn sport had geleerd, neem ik alles in het leven zoals het is en komt. Dus zo deed ik dat hiermee ook. Van atlete werd ik coach. Nu ben ik gediplomeerd Oersterk master coach en begeleid ik mensen naar een blijvend gezond gewicht en een fit en vitaal sterk lichaam.

  • De hardlooptrainingen: (Ook voor starters!)
    Maandagavond       baan, bos en/of Maalwater            vanaf 19.15 uur
    Zaterdagochtend     in de duinen bij t Woud                vanaf 10:00 uur.

Mijn trainingen zijn altijd opgebouwd uit een menu bestaande uit een aantal voorgerechten (Warming Up), 2 hoofdgerechten (de kern van de training) en 1 of 2 toetjes. (Cooling Down). 

Plezier en blessure vrij blijven vind ik in de trainingen het belangrijkste maar ook is er aandacht voor de looptechniek en deel ik als (leefstijl-)coach-trainer graag mijn kennis en inzichten die ik de afgelopen jaren heb geleerd naar fysiek en mentaal steeds sterker te worden

Een keer aansluiten en de training ‘proeven’ kan en mag altijd. In principe kan ieder niveau meedoen.

Verder geef ik ook lezingen “Van Big Mama tot Wereldkampioen” waarin ik mijn verhaal vertel met anekdotes en entertainment, aangevuld met informatie voor een gezonde leefstijl. Voor data zie mijn website bij FAQ!

 Graag help ik jou met jouw doel, laat ik je stralen en geef ik jou straks een mooi podium. 

Wil jij weten of ik als gediplomeerd OERsterk coach iets voor jou kan betekenen? 

Neem dan een kijkje op mijn website: fitmetnicole.nl en vraag een GRATIS intakegesprek aan. 

Of meld je aan op de maandagavond voor het inloopspreekuur. Een GRATIS 10 minuten gesprek. 

Lieve groet, 

Nicole Weijling-Dissel