Voorjaarsactiviteiten

Voorjaarsactiviteiten van juni.

Donderdag 8 juni – Nachtegalenwandeling 

Op deze mooie donderdagavond om 20.30 kan je aan de wandel met onze enthousiaste Wim. Zoals de naam al een beetje verklapt, ga je nachtegalen spotten. Wist je dat… De zang van de nachtegaal kan geluidspieken tot 93 decibel bereiken, vooral in lawaaierige buurten. Wel goed opletten he!

Zaterdag 17 juni – Triathlon

Op zaterdag 17 juni organiseert Dorssports een “triatlon”. Alle onderdelen komen aan bod: zwemmen, fietsen en hardlopen/ wandelen. We organiseren deze work-out voor al onze leden, voor jong en oud. Enige voorwaarde is dat je kuntzwemmen. We starten om 9.00  met 20 min zwemmen in het Baafje, waarna we gaan hardlopen en wandelen naar Dorssports. Vervolgens stappen we daar gezamenlijk op de spinningfietsen voor een half uurtje fietsen. Na afloop omstreeks 11.00 hebben we koffie met wat lekkers. Dat hebben jullie dan wel verdiend! Lijkt dit je leuk? Geef je dan snel op bij de receptie.

Zondag 18 juni – Vaderdag circuitspecial

Zondag 18 juni worden de vaders in het zonnetje gezet. Neem daarom je vader gratis mee naar de circuittraining om 09.30 uur. Echte mannen maak je blij met een uitdagende training. Daarna heeft hij dat lekkere bierpakket écht wel verdient. Deze special wordt gegeven door onze Bastiaan.

Vrijdag 30 juni – Aquazumba

Yiha, op vrijdag 30 juni is het tijd voor Aquazumba. Trommel je vriendinnen maar op, want het Zwembad van het Baafje is om 09.00 uur van ons. Judith geeft je de leukste moves in het water. Daarna (of daarvoor) kan je heerlijk vrij zwemmen.