Nieuwsbrief juni

Bekijk hier de nieuwsbrief van juni.

Pak de zonnebrand maar uit de kast, want het is eindelijk lekker weer. Heerlijk om te sporten in de buitenlucht. Reserveer onze buitensportactiviteiten in de app!

Buitenterras
Heb jij ons heerlijke buitenterras al gezien? Lekker om na je les even te ontspannen én bij te kletsen met een drankje.

Sauna
Ben jij 18+ en wil je de komende zomermaanden gebruik maken van de sauna? Laat het een half uur van tevoren even weten, dan zorgen wij dat hij op temperatuur is voor je komst.

Zomerrooster
Omdat er veel leden in deze periode met vakantie gaan én ook de trainers hun vakantie gaan vieren, zal er een zomerrooster ingevoerd worden. Houd eventuele wijzigingen in de MyWellnessApp in de gaten!

Groepslessen
BodyStep is in een nieuw jasje gestoken en geëvolueerd naar een functionele steptraining met een grotere focus op de benen en billen, zonder alle moeilijke pasjes. Deze nieuwe les móet je proberen, spierpijn gegarandeerd!

Voorjaarsactiviteiten
Donderdag 8 juni – Nachtegalenwandeling
Zondag 18 juni – Vaderdag circuitspecial
Vrijdag 30 juni – Aquazumba

Overdraagbare pas
Ga je op vakantie? Maak iemand anders blij met jouw Dorsabonnement. Geef door bij de receptie wie er op jouw naam komt sporten en laat hem of haar kennismaken met onze club. Wordt diegene lid dan betaalt hij/zij geen inschrijfgeld en ontvang jij €10 horecategoed.
*je abonnement overdragen is mogelijk van mei t/m augustus

Wist je dat? 
Er voor leden diverse gratis inloopspreekuren zijn bij de fysiotherapeuten van REVA Center? Aanmelden doe je in de app.

Sportieve groet,
Team Dorssports