Nieuwsbrief juni

Bekijk hier de nieuwsbrief van juni.

Dorssports breidt uit met een nieuwe locatie
Vanaf 1 juni beschikt Dorssports over een unieke nieuwe overdekte locatie bij zwembad het Baafje. Deze ruimte zullen wij inrichten om Bootcamp, circuittrainingen en Body & Mind lessen te geven. Zelfs zullen we het zwembad gaan gebruiken om oefeningen in te doen en is het na elke les toegestaan om van het zwembad gebruik te maken. Lees hier verder.

Openingstijden Pinksteren
Het is weer bijna Pinksteren. We zijn daarom zondag 5 juni gesloten en maandag 6 juni van 07.00 tot 14.00 uur geopend. We geven maandag speciale groepslessen, reserveer in de app!
– 09.00 Zumba & RPM
– 10.00 Bodystep & Bodypump

Uitbreiding fysiotherapie REVA binnen Dorssports
REVA Centre breidt uit binnen Dorssports. Er wordt intern verhuisd naar de begane grond. Deze uitbreiding is een investering in de al bestaande samenwerking met Dorssports, met als mooi voorbeeld het screenen van alle brandweerlieden van veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Reva Centre Heiloo heeft de volgende specialisaties: sportfysiotherapie, manuele therapie en handtherapie. In het najaar staat uitbreiding in de samenwerking gepland op het domein van Leefstijlcoaching. Lees hier verder.

Leefstijlprogramma voor mensen met een smalle beurs
Het project ‘Fitness Loont’ is van start gegaan. In samenwerking met onze brancheorganisatie NL Actief, het Ministerie van VWS en gemeente Heiloo gaan wij mensen met een smalle beurs gedurende een jaar begeleiden naar een duurzaam gezonde(re) leefstijl en nemen de financiële drempel voor hen weg. Klik hier voor meer informatie.

Circuittrainingen op zondag
Sinds deze maand geven wij ook op zondagochtend circuittraining o.l.v. Bas de Laleijne om 09.30 uur. Tijdens deze training train je het gehele lichaam op kracht en uithoudingsvermogen met diverse fitnessmaterialen.

Circuittrainingen voor senioren
Wil je een keer wat nieuws uitproberen? Kom dan een keer op woensdag om 15.00 uur of donderdag 12.30 uur naar het Senioren Circuit, waar we gezellig én functioneel trainen met senioren.

Winnaars van afgelopen WOM en nieuwe uitdagende WOM!
De afgelopen maand was de opdracht luid en duidelijk: 200 meter duwen op de Skillmill. Van harte, we mogen Richard en Saskia blij maken met een maand gratis sporten. Verzilver jullie prijs aan de balie.

Juni begint in week 22 van het jaar 2022. Daarom is de WOM van deze maand: 22 burpee box jump overs! Om het zo eerlijk mogelijk te maken, hanteren wij twee categorieën: mannen en vrouwen. De twee personen die het snelst uitvoeren, winnen een maand gratis sporten. Je hebt tot het einde van de maand om de workout te doen én je tijd te verbeteren.⁠

Spaar mee en laat andere gratis bij ons sporten met Lidl
Bij elke €10 aan boodschappen krijg je een actiezegel en met 5 zegels heb je een volle spaarkaart waarmee je bij ons een gratis sportactiviteit kan boeken. Spaar je ook zegels? Geef deze dan aan iemand die hier (nog) niet sport en laat hem/ haar kennismaken met onze club. Klik hier voor meer informatie.

Denken en doen als een wereldkampioen!
Een inspiratie beleef lezing mét veel waardevolle informatie m.b.t. gezondheid en vitaliteit. Inzichten en lessen uit ervaringen van 8-voudig wereldkampioen Nicole Weijling-Dissel + tal van adviezen en praktijkoefeningen door Ilse Jaspers. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Op vakantie? Draag je abonnement over!
Als je op vakantie gaat, kun je iemand anders blij maken met jouw Dorsabonnement. Geef bij de receptie door wie er op jouw naam komt sporten en laat je vriend(in), buurman of -vrouw, neef, nicht, vader of moeder kennismaken met onze club.
* je kunt je abonnement overdragen van eind mei t/m eind september

Lieve groet,
Team Dorssports