Nieuwsbrief februari

De kinderopvang, sauna en bar zijn weer open.

In deze nieuwsbrief lees je alles over de nieuwe versoepelingen, het veilig sporten in de club én meer.

Bar is weer geopend
Neem plaats in onze gezellige healthbar en bestel je favoriete drankje. Ook voor take away. Om dit te vieren hebben we een leuke actie. Maak een foto van jezelf in de club, zet deze op Instagram, vermeld @dorssports en haal vervolgens een gratis eiwitshake.

Heerlijk ontspannen in de sauna
⁠Ook de sauna is weer open. Het is goed om na je training even lekker de sauna in te gaan om te ontspannen. Let er wel op dat je goed gehydrateerd blijft (omdat je veel vocht verliest) en dat je niet te lang in de sauna blijft. 10 á 15 minuten is al voldoende.

Breng je kids naar de kinderopvang 
De kinderopvang is weer open. Maandag, woensdag en vrijdag van 08.45 tot 11.45 uur.

Binnen sporten, is dat wel veilig?
Om de kans op verspreiding van het virus via aerosolen te minimaliseren is een hoge mate van ventilatie nodig. Ons nieuwe klimaatsysteem zorgt voor 100% verversing van lucht (geen recirculatie). De normering voor ventilatie – gesteld door het RIVM – is gebaseerd op CO2 productie. De mate van activiteit en de hoeveelheid CO2 productie per persoon is bepalend voor de nodige ventilatie. Op basis daarvan zijn er berekeningen gemaakt en wordt de juiste ventilatiecapaciteit (ventilatie volumestroom) ingesteld.

Pasjes voor kids 
Vanaf 1 februari kunnen alle Dorskids hun barcode ophalen bij de receptie. Deze heb je nodig voor het inchecken van de lessen bij binnenkomst. Heb je nog geen pasje; dan maken we er een voor je!

Lesrooster wijziging kidslessen
We willen jullie erop attenderen dat vanaf 7 februari de Dance & Fit lessen op maandagmiddag om 16.15 (4-6 jaar) en 17.00 (7-13 jaar) worden gegeven. Dit i.v.m. het studierooster van Alyza. De jumpinglessen gaan dan naar de donderdag, om 16.00 (5-8 jaar) en 16.45 (9-12 jaar). Bekijk hier het complete lesrooster.

Begin je jaar goed richting jouw (sportieve) doelen!
Besef jij dat persoonlijke begeleiding gewenst is? Personal trainers Bastiaan en Nick staan jou graag bij. Middels personal training en/ of duo- en small group personal training in onze privé studio combineren wij leuke en afwisselende trainingen met coaching, voeding en mindset. Klik hier voor meer informatie.