Diana

DIANA BALTUS – GROEPSLESINSTRUCTEUR

Diana huist al bij Dorssports sinds de eerste steen werd gelegd. “Ik begon met BodyPump, ongeveer 15 jaar geleden. Daarna volgde al snel RPM en sinds een jaar of drie geef ik ook CX. Voordat ik les ging geven, was ik zes dagen per week op een sportschool aanwezig. Het geeft voldoening, zowel fysiek als mentaal. Dat is de ‘Carpe Diem’ van sporten: je geeft 100% en krijgt 110% terug. Maar laten we de gezelligheid niet vergeten, want je ontmoet mensen die dezelfde passie delen.

Andere hobby’s zijn mijn kinderen, ik heb er 4 en ben super trots op ze. En je moet wel in goede conditie zijn om ze bij te houden, haha. Ik maak regelmatig een strandwandeling met ze of we pikken een terrasje. Of ik sta langs de lijn mijn zoon aan te moedigen met voetbal. Ook kook ik graag (altijd te veel) om daarna met een wijntje en kaarsjes op de bank te nestelen met Netflix als Vue niets biedt.

Als je een les zou volgen bij mij, dan ben ik er voor jou! Als je de zaal al betreedt, ben ik al enthousiast en door die energie neem ik je mee naar de top van jouw succes. Met power, tempo, interval, motivatie, inspiratie, activatie en natuurlijk een lolletje. En de beloning is machtig. Jouw trots, daar kan niemand tegenop. Tot snel!