Bastiaan

BASTIAAN DE GRAAFF – FITNESSTRAINER, PERSONAL TRAINER EN GROEPSLESINSTRUCTEUR 

Hoi! Ik ben Bastiaan en ik ben actief bij Dorssports als fitnesstrainer, personal trainer en groepslesinstructeur. Twee keer in de week geef ik de groepsles DorsCross, deze lessen zijn afgeleid van het bekende CrossFit en dit is een combinatie van verschillende kracht- en conditionele sporten. Ook kun je mij vinden in de fitnesszaal, hier help ik jou graag met een nieuw trainingsschema of door al jouw vragen te beantwoorden. Verder geef ik nog personal training en small group personal training, dit doe ik op de bovenste verdieping bij Dorssports in de personal training studio. 

 Op mijn 17e ben ik begonnen met krachttraining en haalde ik mijn informatie van het internet. Sindsdien ben ik niet gestopt mijn kennis te verbreden en ik ben nu Europees gecertificeerd personal trainer. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en mijn kennis blijven verbreden door cursussen te volgen en artikelen & boeken te lezen. 

Voetbal heb ik altijd een hele leuke sport gevonden, dit doe ik dan ook nog elke zondag bij HSV en doe ik 4-5 dagen in de week aan krachttraining. Ik ben een echte liefhebber van speciaalbier en ben vooral fan van blond bieren en tripels. Ik vind het heerlijk om boeken te lezen, dit zijn dan vooral fitness, voeding en lifestyle gerelateerde boeken. Maar ook het genre fantasy vind ik erg leuk om te lezen. 

Wil je wat meer informatie over personal training of small group personal training? Neem dan contact met mij op door te mailen naar pt@dorssports.nl of bel naar 06-27441165