Trainen in de buitenlucht, hoe heerlijk is dat?

Doe een keertje mee met een van onze bootcamps.

Het is een groepstraining waarbij je conditie- en verschillende krachtoefeningen combineert. Onze bootcamps worden gegeven in het Maalwater én in Egmond aan Zee. Op het strand maken we dankbaar gebruik van alles wat het strand en de duinen te bieden hebben, waaronder bankjes, trappen en klimrekken.

Is de Bootcampclub iets voor mij?
Het fijne aan bootcamp is dat je alle oefeningen aan kunt passen aan je eigen niveau. Bootcamp is dus voor iedereen een fijne manier van bewegen. En doordat je niet ‘vastzit’ aan een apparaat en bij de oefeningen je eigen gewicht gebruikt, train je meerdere spiergroepen tegelijkertijd. Elke les wisselen we conditionele oefeningen af met krachtoefeningen en soms heb je ook elkaar nodig om oefeningen uit te voeren. Bootcamp is daardoor lekker veelzijdig!

Wanneer kan ik meedoen met de Bootcampclub?
Elke maandagavond 19.30 uur & vrijdagochtend 09.00 uur verzamelen we bij de hoofdafgang in Egmond aan Zee voor een nieuwe, verrassende bootcamptraining. Goed nieuws: vanaf 1 april start ook de bootcamp op woensdagochtend 09.00 uur weer bij het Maalwater. Vertrek vanaf Dorssports.