Nieuwsbrief juli

Bekijk hier de nieuwsbrief van juli.

Hoera, het is weer zomer! Dat is natuurlijk geen reden om niet te komen sporten. In de gehele club is het tenslotte altijd lekker koel en we hebben een groot aanbod aan buitenlessen.

Het nieuwe zomerrooster 
Vanaf 18 juli t/m 29 augustus hanteren wij een zomerrooster. Omdat er veel leden in die periode met vakantie gaan én ook de trainers hun vakantie gaan vieren, zullen er een aantal lessen vervallen of andere lessen aangeboden worden. Houd de MyWellnessApp in de gaten!

Dorssports breidt uit met zwembad
Bij Zwembad ’t Baafje heeft Dorssports een nieuwe studio geopend. Een geweldige uitbreiding op ons bestaande aanbod op een overdekte locatie in de buitenlucht. Na elke training (voor 20.00 uur) kun je heerlijk een duik nemen in het zwembad. We bieden voor ieder wat wils. Denk hierbij aan lessen als Crossfit (Dorscross), Bootcamp, circuit, Bodybalance, Personal training en meer…

Op vakantie? Draag je abonnement over!
Als je op vakantie gaat, kun je iemand anders blij maken met jouw Dorsabonnement. Geef bij de receptie door wie er op jouw naam komt sporten en laat je vriend(in), buurman of -vrouw, neef, nicht, vader of moeder kennismaken met onze club.
* je kunt je abonnement overdragen van eind mei t/m eind september

Geniet van ons zonnige terras
Heb je ons heerlijke buitenterras al gezien? Ga voor een heerlijke cappuccino of een gezonde smoothie. In de zon smaakt je drankje nóg lekkerder. Tip: ga voor de smoothie van de maand met ananas en banaan.

Jeroen tijdelijk afwezig
Je hebt onze fitnesscoördinator Jeroen vast gemist in de club. Hij is geopereerd aan zijn kruisbanden en is momenteel aan het herstellen. We wensen hem een spoedig herstel!

Winnaars van afgelopen WOM en nieuwe uitdagende WOM!
De afgelopen maand was de opdracht luid en duidelijk: 22 burpee box jump overs. Van harte, we mogen Ivor en Floor blij maken met een maand gratis sporten. Verzilver jullie prijs aan de balie.

Denken en doen als een wereldkampioen!
Op 3 juli is er weer een inspiratie “beleef” lezing met veel waardevolle informatie m.b.t. gezondheid en vitaliteit. Inzichten en lessen uit ervaringen van 8-voudig wereldkampioen Nicole Weijling-Dissel en tal van adviezen en praktijkoefeningen door Ilse Jaspers. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Team Dorssports wenst iedereen een mooie zomer(vakantie)!