Dorssports houdt je (thuis!) in beweging

Voorlopig is onze club gesloten, maar Dorssports komt gewoon naar jou toe!

Datum bericht: woensdag 18 maart 2020

DORSSPORTS KOMT NAAR JE TOE
Wat een saamhorigheid en wat een liefde, zowel binnen ons team als van alle leden. We zijn er nog altijd stil van. En omdat jullie in deze gekke tijd niet naar de club kunnen komen, komt Dorssports gewoon naar jullie!

Vandaag hebben we ons (uiteraard met gepaste afstand van elkaar!) gestort op het opnemen van allerlei work-outvideo’s. Van buikspierkwartier met Guus tot yoga met Martine en zo nog heel veel meer.

Op ons YOUTUBEKANAAL vind je de playlist ‘Dorssports houdt je in beweging’. Hier staan inmiddels al enkele video’s en deze lijst blijven we de komende weken aanvullen met nieuwe video’s van onze trainers.

Zo kunnen jullie de komende weken vanuit huis toch trainen én het vertrouwde Dorssports-gevoel behouden. We zijn helaas geen professionele filmers, editors of ultieme YouTube-kenners, dus er zitten nog wat kleine bloopers in ;-).

Als je op ‘YOUTUBE’ rechts onderin onderstaande video klikt, kom je automatisch op onze pagina terecht en kun je zelf een fijne work-out uitkiezen!

DORSSPORTS STAY FIT-BINGO
Hoe vreselijk we het coronavirus en de nodige maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen ook vinden, we gaan niet bij de pakken neerzitten. Om de moed erin te houden en ook thuis te (blijven) werken aan je conditie en kracht, hebben we een laagdrempelige bingokaart gemaakt.

Een groot deel van de punten kun je vast aan beginnen en de eerste Dorssports-workouts staan op YouTube. De komende dagen zullen we de Yoga en HIIT in elk geval nog toevoegen, zodat je voor die volle kaart kunt gaan:

Stuur ons vooral foto’s en filmpjes toe of tag ons (@Dorssports) in je leukste workout-foto’s. Vinden we onwijs leuk!

SAAMHORIGHEID
In het kader van saamhorigheid bieden we de video’s van onze trainers voor iedereen gratis aan. Voor onze leden zijn we druk bezig om de MyWellness-app extra te vullen met aanvullende work-outs, challenges en meer.

dorssports corona virus heiloo