Doe vanaf 27 februari mee met DorsCross

Leuk nieuws voor iedereen die dol is op CrossFit: 27 februari starten we met gloednieuwe DorsCross-lessen!

Datum bericht: februari 2020

Fit het voorjaar in? Geef je dan op voor onze nieuwe DorsCross-lessen en train mee voor de enige echte DorsCross Games op zondag 26 april.

Je hebt vast al eens van CrossFit gehoord, maar voor alle zekerheid nog even een online snelcursus: CrossFit is eigenlijk een combinatie van fitness, atletiek en gymnastiek op flink hoge intensiteit. In een korte tijd doe je veel verschillende oefeningen, die bestaan uit ‘functionele’ bewegingen. Rennen, gooien, klimmen, duwen, trekken en springen.

Vanaf donderdag 27 februari kun je 2x per week meedoen aan onze DorsCross-lessen:
– elke donderdag van 09.00 – 09.45 uur
– elke zaterdag van 14.00 tot 14.45 uur

Inschrijven doe je (uiteraard) via de app en natuurlijk kun je ook 1x per week meedoen. De les van donderdag is met name gericht op uithoudingsvermogen. Op zaterdag trainen we vooral techniek. Beide lessen sluiten we af met een WOD.

DorsCross Games
Elke week is de training weer anders. In korte tijd bouw je op een leuke manier kracht en conditie op. En hoe tof is het om – na 6 weken bikkelen – de lessen af te sluiten met de DorsCross Games?

De Games vinden plaats op zondag 26 april – de inschrijving start 9 maart bij de receptie. Exacte info volgt nog, maar alvast een kleine tip van de sluier: je kunt je als duo inschrijven, zowel als beginner als gevorderd duo. Kosten zijn € 30,- en dat is inclusief een lekker lunchpakket en een afsluitende BBQ.

BootyBuilder Heiloo sportencoronavirus heiloo dorssports