Miss Bean

Haal vanaf nu elke donderdag een heerlijke, gezonde maaltijd van Miss Bean bij ons af!

We verkopen natuurlijk al een tijdje de verantwoorde, overheerlijke bounty’s, snickers en bananencake van Miss Bean. Vanaf nu is het ook mogelijk om maaltijden te bestellen en deze op donderdag af te halen. Hieronder lees je het volledige (pers)bericht en op het bord naast de receptie vind je elke week het kakelverse weekmenu.

Bestellen kan elke week van maandag 07.00 uur t/m woensdag 18.00 uur. Dan zorgen we dat jouw bestelling donderdag na 18.00 uur in onze club klaarligt.

Eet smakelijk!

—————————–

Miss Bean en Dorssports slaan de handen ineen

Twee Heiloose ondernemingen die staan voor een (blijvend) gezonde lifestyle slaan de handen ineen. Lotte Blesgraaf – ook wel Miss Bean – en healthclub Dorssports gaan intensief samenwerken. Vanaf komende week is het mogelijk om maaltijden en andere verantwoorde lekkernijen van Miss Bean te bestellen en op te halen bij Dorssports.

Logische stap
“Eigenlijk is het een hele logische stap”, begint eigenaar Marcel Frank. “We verkopen al een hele tijd de bounty’s en bananencake van Miss Bean. Veel leden vinden het heerlijk om na het sporten een gezonde lekkernij bij de koffie of thee te nuttigen. En ’s avonds na een training heeft ook niet altijd iedereen zin om thuis nog uitgebreid te gaan koken, terwijl ze ook geen ongezonde hap na een lekkere sportsessie willen. Een en een is twee, dachten we toen.”

Vanaf komende week kun je elke donderdag na het sporten bij Dorssports een gezonde maaltijd van Miss Bean mee naar huis nemen.

Win-winsituatie
“Het werkt eigenlijk heel simpel”, gaat Lotte verder. “Maandagochtend maak ik het menu bekend. Vanaf dat moment kan iedereen tot woensdag 18.00 uur maaltijden voor donderdag bestellen bij Dorssports. Je bestelling kun je dan op donderdag vanaf 18.00 uur vers ophalen. Een ideale optie ook voor mensen die het niet redden om hun producten bij mij op de BioMarkt bij Het Loo op te halen, want Dorssports is doordeweeks tot 22.00 uur ’s avonds open. Een win-winsituatie dus!”

Menu & bestellen
Benieuwd naar het menu van deze week? Op www.dorssports.nl en www.miss-bean.nl vind je elke week het weekmenu. Bestellen kan door te mailen naar info@dorssports.nl of door je bestelling bij de receptie van Dorssports door te geven.

Miss Bean Heiloo Instagram

Looptechniektraining Nicole Weijling DisselREVA Center Heiloo Dorssports