Maatschappelijk verantwoord sporten

Dorssports werkt aan verschillende maatschappelijke projecten.

Dorssports werkt aan verschillende maatschappelijke projecten. Met onder andere gemeente Heiloo en NL Actief maken we afspraken over gezond bewegen voor bijzondere doelgroepen. 

Bijvoorbeeld het project ‘Fitness Loont’ is van start gegaan, voor mensen met een smalle beurs. We begeleiden mensen gedurende een jaar naar een duurzaam gezonde leefstijl en halen grotendeels de financiële drempel weg. Het project wordt gesubsidieerd door het ministerie van VWS en gaat in samenwerking met gemeente Heiloo. 

Ook is Dorssports een van de deelnemende sportaanbieders van het project Sport@School. Dit is een sportprogramma i.s.m. de basisscholen en sportaanbieders in Heiloo. Door deelname aan de PCC Maalwaterrun kunnen leerlingen gratis lessen verdienen voor de school. Dorssports biedt gratis zaktrainingen, zumba en bootcamplessen aan.

Tot slot zijn we trotse sponsor van verschillende verenigingen in Heiloo. Waaronder voetbalvereniging HSV, hockeyvereniging de Terriërs, atletiekvereniging AV Trias en gymnastiekvereniging GTH.