Annelie

ANNELIE LA ROI – GROEPSLESINSTRUCTEUR 

Hoi, ik ben Annelie, en geef al meerdere jaren (met een aantal tussenpozen) groepslessen bij Dorssports. Momenteel zijn dat Bodybalance, Pilates en Pilates senioren. Voor de rest kun je me tegenkomen als inval instructeur voor Bodystep en Bodypump.

Ik ben mijn hele leven al geobsedeerd door gezondheid, en overtuigd van het idee dat rust roest! Veel bewegen in combinatie met een gezond eetpatroon is dan ook mijn levensmotto! Ik vind het superleuk om mensen te laten ervaren wat bewegen met je lijf doet, maar ook zeker met je mind! Mijn streven is dan ook dat de mensen blij mijn les uitkomen! 

Als ik niet op de sportschool ben, ben ik in het ziekenhuis waar ik werk als dialyseverpleegkundige, op vakantie in de bergen aan het wandelen met de man, óf in de duinen aan het hollen met het hondje! 

Genoeg over mij, ik zou het onwijs leuk vinden om je in mijn les te zien, en je de flow laten ervaren van Bodybalance, je de voordelen van een krachtige core van Pilates laten voelen, en je de energie en de enorm gezellige sfeer van de Pilates senioren les laten beleven (waarvoor je overigens echt niet persé een “senior” hoeft te zijn)!

Hopelijk tot gauw!