Kinderen

Voor kinderen vanaf 4 jaar hebben we een speciaal jeugdabonnement, waarmee ze kunnen boksen én dansen.

NIEUW: Dorssports lanceert ‘Dors Dance Fit’: dans- & fitlessen voor kids vanaf 4 jaar

Vanaf half maart breiden we het sportaanbod voor kinderen nog verder uit. Naast bokslessen kunnen kinderen t/m 12 jaar die ervan houden om lekker te bewegen op leuke muziek vanaf donderdag 21 maart ook meedoen danslessen speciaal voor kids. Twee weken lang kan je zoon of dochter gratis een proefles komen volgen. Vanaf donderdag 4 april gaan we echt officieel van start.

Miniclub
‘Dors Dance Fit’ bestaat uit twee onderdelen. De ‘Dors Dance Fit Miniclub’ is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Op een speelse manier maken zij kennis met het bewegen en dansen op vrolijke muziek. Een gevarieerde les met ruimte voor een spelletje. Want het belangrijkst is natuurlijk dat de kinderen plezier hebben. Verkleed komen mag en af en toe wordt er zelfs geschminkt! Elk kwartaal kun je als ouder komen kijken naar een klein optreden, om te kijken wat ze de afgelopen weken allemaal geleerd hebben.

Vanaf 21 maart elke donderdag van 16.15 tot 17.00 uur.

Dors Dance Fit jr.
Naast de ‘Dors Dance Fit miniclub’ komt er ook ‘Dors Dance Fit jr.’ voor kinderen vanaf 7 jaar. Bewegen, plezier maken, zweten, conditie opbouwen en helemaal opgaan in de muziek. Verschillende dansstijlen komen aan bod: hiphop, streetdance en dansjes uit beroemde videoclips. De les begint met een warming-up, dan ruim een half uur lekker dansen en spierversterkende oefeningen. En de les eindigt natuurlijk met een cooling down, waardoor je heerlijk lekker relaxed de les weer verlaat.

Vanaf 21 maart elke donderdag van 17.00 tot 17.45 uur.

Gratis uitproberen
Beide lessen worden gegeven door Alyza de Graaf (foto). De eerste twee lessen op donderdag 21 en 28 maart zijn helemaal gratis. Dan kan iedereen lekker komen uitproberen of het goed bevalt! Vanaf donderdag 4 april gaan we echt van start en kan je zoon of dochter met een speciaal jeugdabonnement elke week meedoen aan de leukste lessen speciaal voor kids. Fijn: onder het jeugdabonnement vallen ook de bokslessen voor kinderen! Kijk voor meer informatie op www.dorssports.nl of mail naar info@dorssports.nl.

Docente Alyza:

——————

Kidsboksen bij Dorssports!

Wist je dat ook kinderen bij Dorssports prima terecht kunnen? Op woensdag- en vrijdagmiddag – ook in de schoolvakanties – hebben we ‘Kidsboksen’ op ons programma staan. Een leuke workout voor kinderen waarin ze al doende alles leren over conditie en coördinatie. Kun jij lekker een klein uurtje de fitness in, terwijl de kids boven onder begeleiding van Julia en Abdel op een speelse manier leren boksen.

De tijden zijn als volgt:

Woensdag:
– 16.30 uur: 4 t/m 7 jaar
– 17.15 uur: 8 t/m 12 jaar

Vrijdag:
– 17.00 uur: 4 t/m 12 jaar

Benieuwd? Kom gerust een keer kijken of meedoen tijdens een proefles! Neem voor alle zekerheid dan wel even contact met ons op, dan houden we rekening met je komst.

Is je kleintje nog geen vier en dus te jong om mee te doen met ‘Kidsboksen’? Geen nood: op alle doordeweekse dagen kunnen leden van Dorssports tussen 08.45 en 11.30 uur geheel gratis gebruik maken van onze kinderopvang. Reserveer van te voren wel even voor alle zekerheid.

Docente Julia: