Bedrijven

Als werkgever Bedrijfsfitness aanbieden of extra voordelig sporten via je werkgever?

Bedrijfsfitness: een gezonde leefstyle – ook op de werkvloer
Wil je als werkgever bijdragen aan een blijvend gezonde leefstijl van je werknemers? Of als werknemer voordelig(er) fitnessen via het bedrijf waarvoor je werkt? Dat kan met Bedrijfsfitness bij Dorssports!

Wat is Bedrijfsfitness bij Dorssports?
Bedrijfsfitness is in feite voordelig(er) sporten via je werkgever. Weinig zo fijn als een gezonde werknemer die lekker in zijn vel zit. En sporten met collega’s is gezellig én werkt extra motiverend.

Wat zijn de voordelen van Bedrijfsfitness?
Werknemers die regelmatig sporten hebben meer energie, voelen zich fitter, zitten beter in hun vel, hebben een verhoogde arbeidsproductiviteit (!), zijn stressbestendiger en – ook niet onbelanrijk: minder vaak ziek. Naast deze fysieke voordelen heeft Bedrijfsfitness ook een flink financieel voordeel: het fiscale voordeel voor de werkgever kan oplopen tot wel vijftig procent. Een echte win-winsituatie dus!

Dorssports is aangesloten bij het Nationaal Gezondheidsplan, Bedrijfsfitness Nederland en Bedrijfsfitness Online.

Ik wil nog wel wat extra informatie over Bedrijfsfitness
Dat kan natuurlijk. Ben je er nog niet helemaal over uit of Bedrijfsfitness iets voor jouw werknemers of collega’s is en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen je er graag veel meer over!

fitness heiloo