Voorstellen: Nathalie Brand

Even voorstellen: Ik ben Nathalie Brand, ik woon in Heerhugowaard en mijn uit de hand gelopen hobby is Flow/Vinyasa/Power yoga. Ik heb de afgelopen 9 jaar bij Palestra Sports in Heiloo, met veel plezier, de powerflow yoga lessen gegeven en mag nu mee verhuizen naar Dorssports in Heiloo, om op zondagochtend om 10.15 een power/flow yoga les te verzorgen.

Mijn yoga avontuur is ongeveer 16 jaar geleden begonnen met Hatha yoga les bij een yogadocent in Heerhugowaard.

Op de sportschool volgde ik daarnaast met veel enthousiasme BodyBalance en werd na een tijdje gevraagd om invallessen te doen. Na de BodyBalance opleiding heb ik een tijdje deze lessen bij verschillende sportscholen gegeven maar zocht toch meer uitdaging en verdieping op yoga gebied.

Ik heb in 2013 een 200 uurs yoga vinyasa flow docenten opleiding gevolgd bij yogaschool de Blauwe Vlinder in Beverwijjk, een gecertificeerde Yoga Alliance opleiding. Na het afronden van de opleiding in 2014 en het behalen het certificaat heb ik bij verschillende yogascholen en sportscholen lessen gegeven, waaronder Palestra Sports.

Ondertussen heb ik allerlei aanvullende opleidingen en workshops gevolgd, een 50 uurs prana flow opleiding bij Glow Yoga in Haarlem, met Simon Park als docent. Een 20 uurs Backpath cursus onder leiding van Jaap Spaans en Marcel Remmee, een 18 uurs Assisting the Asana opleiding met Daphne Koken en Claudia van Tier, Heel veel yoga workshop/opleidings weekenden met verschillende yogadocenten uit de hele wereld, met thema’s als: anatomie, begeleiden in de houdingen, meditatie technieken, yoga nidra en nog veel meer.

Yoga is mijn passie en in mijn lessen vind ik het heel belangrijk dat iedereen mee kan doen op z’n eigen manier en zijn eigen uitdagingen daarin kan vinden. In mijn yogalessen bied ik de deelnemers een stukje verbinding met het de adem en het lijf aan. Uitdaging binnen je eigen mogelijkheden en bewegen, niet vanuit je ego, maar vanuit wat goed voor jou is. Een stukje connectie met je lijf en bewegen vanuit wat jij nodig hebt. Mijn lessen zijn een combinatie van inspanning, ontspanning en verbinding met jezelf.

Ik heb zin om bij Dorssports een yogales te gaan geven!

Hartelijke groet,

Nathalie

😀🕉️🧘🏼‍♀️