Vind jouw sportbuddy!

Angst voor de sportschool? Overwin jouw drempelvrees! 

Je sport bij Dorssports in een veilige en comfortabele omgeving. Toch kan het zo zijn dat jij een van de onderstaande punten ervaart. Paniekerig en onzeker? Word je al paniekerig en onzeker bij het idee om een sportschool in te lopen? Voel je je bekeken? Bijvoorbeeld omdat je niet goed weet hoe een apparaat werkt of bij deelname aan een groepsles? Sport je wel eens maar heb je gebrek aan motivatie en continuïteit

Ga aan de slag met een Sportbuddy!

Wil je graag aan de slag in de sportschool met behulp van een sportbuddy? Natuurlijk, want dan heb je gelijk iemand om mee te gaan en kan je rustig de sportschool verkennen zonder dat er druk op je ligt om lid te worden. Bekijk de website van Sportbuddy en neem de tijd om de profielen te bekijken en kies een Sportbuddy uit die jou aanspreekt. Laat je gegevens achter bij deze Sportbuddy eventueel met een korte toelichting. De Sportbuddy neemt contact met je op en je bespreekt samen wat de volgende stappen zijn om echt aan de slag te gaan.

Bevalt het? Mogelijk spreken jullie nog een keer af en ga je met veel plezier sporten in je nieuwe sportschool. Het gebruik van deze website en een Sportbuddy is voor jou gratis. Eveneens zijn de aangesloten sportscholen erop gericht om jou een aantal keer gratis en vrijblijvend te laten meedoen, zodat je goed kan wennen. Informeer eventueel bij jouw buddy of sportschool wat de mogelijkheden zijn. Meestal staat dit ook op het profiel van de sportschool aangegeven.

Klik hier om jouw sportbuddy te vinden.