Van COVID naar Go! Fit

Wil je na deze bijzondere tijd aan de slag met je eigen gezondheid?

Het coronavirus raakt ons allemaal, ook als het gaat om sporten. De maatregelen hebben ervoor gezorgd dat we met z’n allen een stuk minder zijn gaan bewegen. Zonde, want sporten is nog nooit zo belangrijk geweest! Wil je na deze bijzondere tijd aan de slag met je eigen gezondheid? Dan is ons traject van ‘Covid naar Go Fit!’ wat voor jou.

 

 

Van Covid naar Go Fit! is een exclusief programma waarin wij 12 weken lang volop werken aan jouw persoonlijke doelstellingen. Dit doen wij met een Small Group Personal Training: sporten in kleine groepen. In de speciaal daarvoor ingerichte privéruimte met exclusieve apparatuur van TechnoGym krijg jij veel persoonlijke aandacht van de personal trainer Bastiaan de Graaf.

Tijdens dit gehele traject begeleidt Bastiaan je op het gebied van training en voeding, maar ook op fysieke én mentale gezondheid. Je krijgt een persoonlijk trainingsschema én voedingsplan gericht op jouw doelstellingen. Dankzij de wekelijkse online check ups weet Bastiaan precies hoe het met jou gaat en hoe je ervoor staat. “Ik ga er in ieder geval alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij je persoonlijke doelen haalt,” aldus Bastiaan.

Het voordeel van dit programma? Jouw persoonlijke doelen worden gegarandeerd behaald door de coaching van Bastiaan. Dit traject geeft jou de kans om de nare tijd van Covid achter je te laten. Je gaat naar Go Fit! Daarnaast is sporten in kleine groepen voordeliger dan alleen en je profiteert tegelijkertijd van het plezier en de teamspirit. Door samen te sporten haal je het beste in elkaar naar boven. Win-win.

Samengevat

 • 12 weken
 • Persoonlijke begeleiding
 • Onbeperkt sporten
 • Voedingsbegeleiding

Kortom – wil jij van ‘Covid naar Go Fit!?

 • 60 minuten trainen met een personal trainer
 • Persoonlijke trainings- en voedingsbegeleiding op maat
 • Gebruik van privéruimte met exclusieve apparatuur
 • Gegarandeerd resultaat
 • Uitgebreide metingen om je fitnessniveau te testen en je voortgang bij te houden
 • Kosten zijn een stuk lager dan bij een-op-een-begeleiding
 • Onbeperkt sporten in de club en gebruik van alle faciliteiten
 • Samen sporten is leuker en motiverend
 • Wekelijkse check ups;
 • In samenwerking met Reva Centra Fysiotherapie;
 • Coaching via WhatsApp.

Personal trainer Bastiaan de Graaff

Dit exclusieve traject wordt gegeven door onze zeer gewaardeerde werknemer Bastiaan. Zijn DorsCross lessen zijn niet voor niets een van onze populairste lessen. Bastiaan is actief bij Dorssports als fitnesstrainer, personal trainer en groepslesinstructeur. Jouw wensen en doelen staan bij Bastiaan centraal, doormiddel van persoonlijke aandacht en contactmomenten creëren wij een leuke en prettige sfeer om zo aan jouw doelstellingen te werken.

Investeer in jezelf!

Wil je van Covid naar Go! Fit? Dan investeer je € 136,- per maand in jezelf – bij een groepje van vier personen. Ook niet leden zijn van harte welkom, deze betalen eenmalig € 156,- extra. Je kunt, als dit weer mogelijk is, tijdens het traject onbeperkt meedoen aan alle groepslessen, fitnessen in de zaal en gebruik maken van de kinderopvang en sauna.

– 2 personen Small Group Personal Training:
€ 176 per persoon per maand voor een kwartaal sporten

– 3 personen Small Group Personal Training:
€ 156 per persoon per maand voor een kwartaal sporten

– 4 personen Small Group Personal Training:
€ 136 per persoon per maand voor een kwartaal sporten

Waar wacht je nog op?

Bastiaan is in ieder geval ontzettend gemotiveerd om jouw persoonlijke doelen te halen. Aanmelden of meer informatie? Stuur een mailtje naar info@dorssports.nl of meld je aan in de app voor het spreekuur op zaterdag. Tijdens een geheel gratis en vrijblijvend intake- en kennismakingsgesprek vertellen we je graag alles over het twaalf wekentraject van Covid naar Go Fit!