Strak richting je kerstpak?

‘Strak’ richting je kerstpak? Dorssports helpt je in 12 weken fit worden voor december!

Heb jij deze zomer heerlijk genoten van zon, zee, strand en lekkers (heel goed!), maar wil je tegelijkertijd óók fit het najaar in? Laat Dorssports je in twaalf weken helpen aan een figuur waar je blij mee bent. Met een trainingsprogramma én voedingsadvies op maat.

Trainen in kleine groepen
In de personal trainingsstudio van Dorssports hebben gecertificeerde trainers Jeroen Brouwer en Nick Wolven al vele succesvolle trainingen voor kleine groepen van maximaal vier deelnemers gezorgd. In deze ‘Small Group Personal Trainingen’ werk je in twaalf weken naar een realistisch doel. Daarbij krijg je veel persoonlijke aandacht van de trainer. Jeroen: “Elke week gaan we met de groep aan de slag. Daarbij zetten we in een speciale app ook voor elke deelnemer een persoonlijk trainingsschema klaar. Zo kunnen we alle bewegingen heel gedetailleerd bijhouden. Dat doen we ook door middel van verschillende metingen in het programma; zowel aan het begin als tussentijds en aan het eind van de twaalf weken. Meten is tenslotte weten!”

Voormalig Small Group-deelnemer Peter (49): “Ik ben zó blij dat ik het 12 weekse traject van Dorssports heb gevolgd. Het was voor mij echt de stok achter de deur om zo nauwkeurig ‘in de gaten’ gehouden te worden. En de groep motiveerde elkaar echt, waardoor we er allemaal vol voor gingen en mooie resultaten hebben behaald.”

Voedingsadvies
Naast wekelijks trainen in groepsverband, krijg je van voeding- en lifestylecoach Femke Broekman ook voedingsadvies op maat tijdens het traject. Femke: “Zo vlak na de zomer hebben veel mensen moeite om (weer) een goede balans te vinden in voeding en beweging. Ik bied een luisterend oor en kijk goed naar het huidige eetpatroon van de deelnemers. Zo kan ik goed inspelen op de juiste behoeftes en werken we samen naar een gezonde leefstijl. Samen met trainers Nick en Jeroen help ik deelnemers aan een figuur waar ze trots op zijn. Dan is het programma voor ons geslaagd.”

Benieuwd naar alle mogelijkheden en nieuwsgierig of het programma iets voor jou is? Op donderdagavond 26 september en vrijdagavond 27 september ben je om 19.30 uur welkom voor een geheel vrijblijvende presentatie in de club. Neem wel even contact op via info@dorssports.nl of bel naar 072 – 533 04 03 – dan houden we rekening met je komst.

fitness heiloodorssports openingstijden december