Sporten zonder QR-code?

Dit is er mogelijk!

Ben je niet gevaccineerd en/ of wil je je niet laten testen? Dan kan je naast onze online lessen ook gewoon onze buitenlessen volgen. We zijn bezig om ons buiten lesaanbod uit te breiden zolang de huidige regels van kracht zijn.

Circuittrainingen
Een training van drie kwartier waarbij je traint op kracht en uithoudingsvermogen met fitnessmaterialen. In deze training komen alle spieren in het lichaam aan bod. Check de app voor de tijden.

Hardlooptrainingen
Regelmatig verzorgen wij hardlooptrainingen in samenwerking met meervoudig wereldkampioen hardlopen Nicole Weijling-Dissel. Nicole geeft maandagavond op de baan en op zaterdagochtend in de duinen hardlooptraining, volgens de RIVM-richtlijnen.

Bootcamps
Hierbij train je het hele lichaam op kracht en uithoudingsvermogen in de buitenlucht. Enthousiast geworden? Reserveer dan snel jouw plekje in de app!

DorsCross
DorsCross is afgeleid van het bekende CrossFit. Het is een combinatie van gewichtheffen, lichaamsgewicht oefeningen en cardio. En in elke training staat de WOD (Workout of the Day) centraal. Zien we je zaterdag?