Sporten in coronatijden – dit kan er allemaal wél!

Er is veel meer mogelijk dan je denkt. Dit bieden wij aan.

⁠Online lessen volgen
Wij hebben een uitgebreid online groepslesrooster; er is voor ieder wat wils. Wil je ontspannen? Volg dan een lesje yoga. Wil je werken aan je spierkracht en conditie, dan is BodyPump wat voor jou. Ga je liever dansen? Volg dan een les Zumba. Wist je dat ook niet leden kunnen meedoen? Informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar info@dorssports.nl. Onze online lessen vind je terug in de MyWellnessApp waar je direct jouw favoriete les kunt reserveren.

Krachttraining in de overkapping
Iedereen! is welkom om individueel krachttraining te doen in onze overkapping. Meld je op tijd aan in de app, want er mogen 6 personen per uur tegelijkertijd aan de gang.

Circuittrainingen in de Dorstuin
Van maandag t/m zaterdag worden er circuittrainingen gegeven. Deze trainingen kun je zelfstandig uitvoeren in onze achtertuin in kleine groepjes van maximaal 6 personen per uur – alles veilig en verantwoord volgens de richtlijnen van RIVM. Let op, er is wel een trainer aanwezig maar deze geeft zelf GEEN training.

Zaktrainingen voor jongeren onder de 26
Ben je 26 jaar of jonger? Dan ben je van harte welkom bij onze zaktrainingen, op woensdag- en vrijdagmiddag in de overkapping. Wegens groot succes hebben wij ons lesrooster uitgebreid. Doe een keertje mee, dan begrijp je waarom de les zo populair is. Leden kunnen onbeperkt aan deze lessen meedoen en niet leden betalen €6.50 per keer of kunnen natuurlijk gewoon lid worden ;). Zie ook het groepslesrooster!

Bootcamps in Heiloo en Egmond aan Zee
De bootcamps zijn weer gestart – en hoe. De lessen worden 3 keer per week gegeven door Jeroen. Op woensdag wordt de les gegeven bij Dorssports om 09.00 uur, op maandagavond om 19.30 uur en vrijdag om 9.00 uur in Egmond aan Zee (verzamelen bij de boot van Nijntje).

Outdoorles DorsCross
Elke zaterdag is er een outdoorles DorsCross met Bastiaan. Je werkt aan je conditie en kracht, dus word je fitter en energieker De focus van deze uitdagende les ligt op WODS (Workout Of the Days) waarbij je verschillende oefeningen na elkaar doet. Verbreek jij volgende keer het record?

Inloopspreekuren fysiotherapie
De inloopspreekuren van de fysiotherapie gaan weer van start. We hebben gemerkt dat al dat thuiswerken voor klachten kan zorgen. Van pijn in je onderrug tot klachten aan je nek of schouders. Super vervelend en tijd om er wat aan te doen. De inloopspreekuren kun je reserveren in de app.

Maandagavond 18.00 – 19.00
Dinsdagavond 18.30 – 19.00
Donderdagavond 18.30 – 19.00

Personal training
1 op 1 trainen is gelukkig buiten toegestaan – dus boek snel een personal training bij Nick of Bastiaan. Het is leuk, uitdagend, het kost weinig tijd, je krijgt 100% individuele aandacht en behaalt betere, snellere resultaten. Dit zijn slechts enkele van de voordelen van het trainen met een personal trainer. Informeer snel naar de mogelijkheden. We hebben een inspreekuur van 20 minuten op zaterdag. Reserveer in de app.

Massages
Heb jij zin in een goede massage? Dat snappen we helemaal. Dat komt goed uit, want ook dat kan gewoon bij ons! Ervaren en gediplomeerd sportmasseuse Corinne laat verhardingen, knopen, stijve spieren etc. als sneeuw voor de zon verdwijnen. Bel ons voor een afspraak: 072 – 533 04 03.

Wandelen (met een wandelmaatje)
Voel je je eenzaam of vind je wandelen met z’n tweeën veel gezelliger? Wandelen is een ontzettend simpele maar uiterst effectieve manier om je gezondheid, humeur en geest een flinke positieve boost te geven! Zoek je een wandelmaatje? Stuur een mail naar info@dorssports.nl en wij zorgen voor een maatje om heerlijke wandelingen mee te maken!

Fietsroutes by Dorssports
Daag jezelf uit met de verschillende fietsroutes van Dorssports. Wij hebben een paar leuke routes uitgestippeld in de omgeving van Heiloo, Egmond, Bergen en Castricum. 3 fietsroutes van 15, 25 en 30 kilometer die op de website te vinden zijn. Welke route ga jij fietsen?

Dance & fit lessen en zaktrainingen voor kids
Kids hebben mazzel, die vallen buiten alle maatregelen. Zij kunnen een zaktraining op woensdagmiddag e/o een dancefit les op donderdagmiddag volgen. Lijkt het jouw kind leuk om een keertje te komen kickboksen of dansen? Meld hem of haar dan snel aan en bel naar 072 – 533 04 03 of stuur een mailtje naar info@dorssports.nl. ⁠Zie ook het groepslesrooster.

We zijn druk bezig om deze lijst uit te breiden. Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief via onze website om op de hoogte te blijven. 👏