Small Group Personal Training groot succes!

DECEMBER 2018 – Heb jij al meerdere jaren op rij het goede voornemen om het komende jaar echt fit te worden, maar is het dit jaar toch (weer) niet helemaal gelukt? Gun jezelf dan een gezond 2019 in twaalf weken!

Kleine groepen
In de privé personal trainingsstudio van Dorssports verzorgen gecertificeerde trainers Jeroen Brouwer en Nick Wolven al enkele maanden met veel succes personal training en trainingen voor kleine groepen van maximaal vier deelnemers. In deze ‘Small Group Personal Trainingen’ werk je in twaalf weken naar een realistisch doel. Daarbij krijg je veel persoonlijke aandacht van de trainer. Samen sporten werkt natuurlijk ontzettend motiverend en de kosten zijn een stuk lager dan bij een-op-een-begeleiding.

Meten is weten
Naast wekelijks trainen in groepsverband, zetten we in een speciale app voor elke deelnemer een trainingsschema op maat klaar. Zo kunnen we alle bewegingen heel gedetailleerd bijhouden. Dat doen we ook door middel van verschillende metingen in het programma; zowel aan het begin als tussentijds en aan het eind van de twaalf weken. Meten is tenslotte weten!

Sportabonnement
Mocht je met het programma gaan starten, investeer je € 186,- per maand* in jezelf – bij een groepje van vier personen. Daar krijg je dan direct een all-in sportabonnement van ons bij. Dan kun je de rest van de maand onbeperkt meedoen aan alle groepslessen (inclusief boksen, yoga, spinning en veel meer), fitnessen in de zaal en gebruik maken van de kinderopvang, sauna en zonnebank.

* Als je in januari start, krijg je een fittest ter waarde van € 75,- cadeau

Topsporters
Leuk detail: afgelopen maand is de privéstudio uitgebreid met de allernieuwste apparatuur van Technogym. Door het enorme scala aan mogelijkheden wordt trainen zo nog eens extra leuk. Ook diverse topsporters waaronder de zusjes De Witte maken inmiddels gebruik van de ruimte en apparatuur. Deelnemers aan het twaalf wekenprogramma mogen uiteraard van al deze gloednieuwe apparatuur gebruik maken.

Mogelijkheden
Hoef je niet per se deel te nemen aan het programma, maar wil je wel een keer van top tot teen gemeten worden en een fittest doen? Of de ruimte een keer los huren? Ook dat kan! Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via info@dorssports.nlof bel naar 072 – 533 04 03. Tijdens een geheel gratis en vrijblijvende intake vertellen we je graag alles over het twaalf wekentraject en natuurlijk alle andere mogelijkheden die de ruimte biedt.

Jasper slalomt zich naar Kroatië