Nieuwsbrief september

Bekijk hier onze nieuwsbrief van september. 🏋‍♂

Inloopweekend bij Dorssports 👏
Dorssports staat voor “Bewegen Ontspannen Ontmoeten” en daarom zetten wij in het weekend van 1, 2 en 3 oktober onze deuren wijd open voor iedereen die geïnteresseerd is in een gezonde leefstijl. Kom voor een tour door de club, waarna wij onder het genot van een kopje koffie of thee alle vragen beantwoorden. Wil je een keer meedoen? Bel of mail dan even dan zetten we je op de lijst van de gekozen groepsles. Wil je weten wat de speciale aanbieding is? Kom dan naar ons open weekend!

Per 1 oktober nieuwe releases  🏋‍♂
Deze maand starten de nieuwe releases van onze Les Mills lessen. Kijk in de app of klik hier voor het actuele groepslesrooster. Omdat er veel vragen zijn over het klimaat in onze groepsles zalen, kunnen wij melden dat de zalen worden voorzien van een compleet nieuw klimaatsysteem naar de laatste eisen. Het zal z.s.m. worden geïnstalleerd, alleen zijn we afhankelijk van onze leverancier en hun monteurs.

Lisa, gecertificeerd Les Mills instructeur BodyBalance 🏅
Lisa is sinds deze week officieel gecertificeerd BodyBalance instructeur. Van harte gefeliciteerd! Je kunt bij Lisa een les volgen op woensdagavond 19.00 uur. Uiteraard kun je ook een les boeken bij onze andere geweldige balance instructeurs.

BodyBalance een groepsles voor lichaam én geest 🧘‍♀
Kom tot rust, bouw kracht op en werk aan je flexibiliteit met BodyBalance. Deze Body & Mind les combineert het beste van Tai Chi, Pilates en Yoga. Je merkt al snel dat je stressniveau wordt verlaagd en je flexibiliteit en kracht worden vergroot. Deze les wordt op diverse momenten gegeven, kijk hiervoor in de app.

Guus BodyStep trainer
Guus is nu officieel Bodystep trainer bij Les Mills Nederland en België. Dat betekent dat hij nieuwe instructeurs mag opleiden en tot de top van Nederland behoort én wij hebben hem in huis! Meld je aan voor een uitdagende steples van een toptrainer.

QR-code voor kids
Vanaf heden kunnen alle kids die nog geen pasje hebben of diegene die al wel een pasje hebben maar nog geen QR-code, deze ophalen bij de receptie, zodat iedereen zich kan registreren bij binnenkomst in de club.

Maak kennis met onze nieuwe collega’s en stagiaires 😊
Deze maand mogen we een drietal nieuwe medewerkers voorstellen: Elisabeth Witvliet, pilates en yoga docent en stagiéres Bas La Leijne en Ole van toornburg. Elisabeth verzorgt op maandagochtend de pilates- en yogales en Bas en Ole vind je op diverse momenten in de fitness. Binnenkort zullen zij zichzelf even voorstellen.

Haal een gratis kopje koffie op internationale koffiedag  ☕Lekker nieuws! We hebben een nieuwe koffiemachine. Daarom is iedereen op vrijdag 1 oktober, tijdens “internationale koffiedag”, welkom om een gratis kopje koffie te halen bij de bar. Jij gaat toch ook voor de beste pre-workout of een heerlijke herstel cappuccino?

Nederland wordt weer fit! – Exclusief programma van NL Actief 💪
Gedurende 10 weken gaan fitnessclubs en personal coaches met jou aan de slag om je conditie en kracht te verbeteren, coronakilo’s weg te werken en meer ‘geluk’ te ervaren. Iedere week staat één van deze drie doelen centraal. In de eerste week bepaal jij je eigen doelen op het gebied van conditie, kracht en gewichtsverlies. In de vijfde week vindt een tussenmeting plaats, in de tiende (laatste) week de eindmeting. Op deze wijze laten we zien hoe we als branche een bijdrage leveren aan de gezondheidswinst van Nederland. Klik hier voor meer informatie.

Zien we je snel in de club? 🙏
Liefs en groet van team Dorssports