Nieuwsbrief oktober

Bekijk hier onze nieuwsbrief van oktober. 🏋‍♂

Update klimaatsysteem 
Goed nieuws! Op vrijdag 19 november wordt het complete klimaatsysteem in de groepsleszalen vervangen. Mogelijk gaan de groepslessen in de ochtend niet door. Hierover worden jullie later geïnformeerd. Houd de app in de gaten of vraag het aan de receptie.

Groepslessen reserveren 
Minder no shows (dus meer plek om te sporten) Vanaf heden kun je je tot maximaal drie uur van tevoren afmelden voor een les. Lukt het je op het allerlaatste moment toch nóg niet? Bel ons dan even! Op deze manier geven we mensen die op de wachtlijst staan langer de tijd om te reserveren voor hun favoriete les.

Les in het zonnetje: BBB
Heb je al een keer BBB uitgeprobeerd?
Dit programma richt zich op de romp en de spieren die je bovenlichaam aansluiten op het onderlichaam. Het is ideaal voor het versterken van je buik en billen, het verbeteren van functionele kracht en bij het herstellen en voorkomen van blessures. Op een snelle manier (30 minuten) word je sterker en slanker. Doe je deze week ook mee?

Train voor de EPE en/of de halve marathon van Egmond
Ga de strijd aan met het strand, obstakels en winterse omstandigheden tijdens de grootste strandrace van Nederland of doe mee aan de 48e editie van de NN Egmond Halve Marathon in het eerste weekend van januari. Als hardloper moet je één keer in je leven de halve marathon gelopen hebben. Het is een van de zwaarste halve marathons van Nederland. Trainen hiervoor is dus noodzakelijk en dit kan natuurlijk bij ons. Nicole Weijling-Dissel geeft twee keer per week hardlooptrainingen.
Maandagavond: 19:15 uur – Locatie: Trias aan het Maalwater
Zaterdagochtend: 10:00 uur – Locatie Egmond Binnen, parkeerterrein PWN voor restaurant Nieuw Westert

Maak kennis met onze ijzersterke stagiaires 
Rick, Ole, Justin en Bas, stellen zich graag aan je voor.

Rick
“Mijn naam is Rick Lek, ik ben 19 jaar oud en kom uit Egmond aan Zee. Mijn hobby’s zijn voetbal, fitness en afspreken met vrienden. Ik volg de opleiding Sport en bewegen niveau 4 op het Horizon college Alkmaar. Voor het keuzedeel fitness loop ik stage bij Dorssports en ga hier met veel plezier heen. Ik hoop hier veel te gaan leren over fitness!”

Ole
Ik ben Ole van Toornburg, 19 jaar en woon in schagen. In ben 22 september 2021 begonnen met mijn stage bij Dorssports. Dit doe ik voor de opleiding sportkunde InHolland in Haarlem. Na mijn opleiding wil ik graag zelf personal training lessen geven. En in mijn vrije tijd hou ik ervan om te voetballen en tennissen.”

Bas
Ik ben Bas de Laleijne, ben 19 jaar oud en kom uit Egmond aan Zee. Ik zit op het CIOS Haarlem het derde leerjaar en loop dit jaar stage bij Dorssports. In mijn vrije tijd doe ik aan met judo en fitness.

Justin 
Aangenaam, ik ben Justin Weening uit Heiloo. Mijn nieuwe passie is sporten en wil er veel in gaan leren. Momenteel studeer ik het CIOS in Haarlem waar ik het profieldeel fitness volg. Dit aankomende jaar ga ik mijn kennis verbreden met de hulp van Dorssports, daarnaast ben erg gemotiveerd en heb zin om er het beste van te maken.

Annelie, gecertificeerd Les Mills instructeur BodyBalance 
Instructeur Annelie is nu ook officieel gecertificeerd BodyBalance instructeur. Van harte gefeliciteerd! Je kunt bij Annelie een les volgen op woensdag- e/o zondagochtend. Uiteraard kun je ook een les boeken bij onze andere geweldige instructeurs.

Massages bij Dorssports
Heb jij zo nu en dan gewoon zin in een goede massage? Ervaren en gediplomeerd sportmasseuse Corinne laat verhardingen, knopen, stijve spieren en afvalstofophopingen als sneeuw voor de zon verdwijnen.⁠ Voor het goed onderhouden van je lichaam is het regelmatig laten masseren een goede keuze. De spieren en vaatsystemen worden soepeler en kunnen makkelijker doorbloed worden, afvalstoffen kunnen sneller afgevoerd worden. ⁠Wil je dit een keer proberen? Dan ben je van harte welkom! Maak telefonisch een afspraak.⁠

Sporten zonder zorgen om de kinderen?
De kinderopvang is weer open op maandag, woensdag en vrijdag van 08.45 uur tot 11.15 uur. Reserveer snel je plekje, telefonisch of bij de balie. VOL = VOL!

Gevonden voorwerpen
We hebben hier veel gevonden voorwerpen liggen. Denk aan waterflessen, sportschoenen en jassen. Ben je wat kwijt of laat je regelmatig wel eens wat spullen slingeren? Neem dan een kijkje in deze kast naast de kluisjes. We brengen de overgebleven spullen aan het einde van deze maand naar de kledingbank.

Let op je schoeisel!
Het is weer herfst, wat zorgt voor modder onder onze schoenen. Let er daarom goed op dat je met schone schoenen de fitnesszaal én de groepsleszalen betreedt. Neem het liefst een paar mee, die je hier aantrekt. Moet je nieuwe schoenen kopen? Let dan goed op: hardloopschoenen zijn niet geschikt voor fitness, tenzij je alleen maar cardio doet. Deze schoenen hebben te veel demping en zorgen voor te veel instabiliteit.

Plaza Padel Heiloo opent binnenkort haar deuren!
Binnenkort opent Plaza Padel Heiloo haar deuren. Heiloo is hiermee de vierde locatie van Plaza Padel binnen Nederland. Met onze nieuwste Plaza willen we alle padelliefhebbers in Heiloo en omstreken dé volledige padelervaring aanbieden. Wanneer wij onze deuren eindelijk mogen openen, zullen wij dit vieren met een openingsweek; Mi Plaza Es Su Plaza! Tijdens deze hele week nodigen wij de leden van DorsSports graag uit om gratis te komen padellen, mooie showwedstijden te bekijken en te genieten van onze mooie Plaza.

Padel is de snelst groeiende sport ter wereld. We willen dan ook iedereen de kans geven om op een laagdrempelige manier kennis te maken met padel. Om deze reden is ons huis jouw huis, of beter gezegd ‘Mi Plaza es su Plaza’. We streven naar gezelligheid en plezier zowel op als langs de baan. Plaza Padel is er voor iedereen. Of je nu gezellig met vrienden de sport wilt uitproberen, of als je al een echte pro bent. Wat je ook zoekt, bij Plaza Padel is iedereen welkom. In deze openingsweek kunnen jij en je vrienden, familie of collega’s Plaza Padel ervaren. Zo hebben we 8 indoor padelbanen waar je de hele week gratis gebruik van kunt maken. Organiseren we dagelijks clinics (deelname is gratis) en organiseren we allerlei sportieve activiteiten en entertainment voor zowel volwassenen als kinderen. Tijdens de openingsweek en natuurlijk ook erna kun je flexibel banen boeken, leren van experts, een gezellig drankje drinken, een lekker hapje eten, advies krijgen over de beste materialen en de uitdaging voor een toernooi aan gaan. Speel gratis, geniet en voel je thuis! Houd onze website en onze social-mediakanalen nauw in de gaten voor de nieuwste updates betreft onze openingsdatum: www.plazapadel.com.

Zien we je snel in de club? 
Liefs en groet van team Dorssports