Nieuwsbrief oktober

Bekijk hier de nieuwsbrief van oktober.

Het is herfst! Heerlijk weer om na je training even te ontspannen in de sauna of te genieten van een lekkere kop koffie. Wist je al dat we een nieuwe kinderles hebben? Dit en nog veel meer in de nieuwsbrief van oktober. 

KidsFit lessen op de donderdag
Een leuke les met o.a. stoere bootcampoefeningen en spelvormen voor onze jeugd. De kinderen worden er sterk en vrolijk van! Lees hier meer over onze kidslessen.

Nieuwe maand, nieuwe lessen 
Begin oktober starten de nieuwe releases van Les Mills: te gekke choreografie op leuke muziek. Reserveer snel jouw favoriete groepsles.

Nieuwe medewerkers en stagiaires 
Onze Emily is voor stage een halfjaar naar Mauritius vertrokken. Wat zullen we haar missen! Haar werkzaamheden worden overgenomen door Ilze en Niels. Verder verwelkomen we kinderdocent Yacintha en stagiaires: naam, naam en naam.

Dorsstudio Het Baafje 
Het zwembad is dan wel gesloten, maar we blijven (groeps)lessen geven bij Het Baafje. Zo sport je ook in de herfst en winter op onze unieke tweede locatie.

WOM-oktober 
Speel de Fish Game op de Concept roeiers. Scoor in 4 minuten zoveel mogelijk punten door met een vis anders visjes op te eten en de overige te ontwijken.

Ontdek de mogelijkheden van Body Support
Met het 12 weeks voedingsprogramma Body Support ben je slimmer bezig. Of je wilt afvallen, op gewicht blijven of het maximale uit je training wilt halen, door een slim eetpatroon verbrand je meer, krijg je meer energie en blijf je beter in balans. Interesse? Mail naar voeding@dorssports.nl.

Personal Training
Een zeer effectieve manier van trainen. Volledig resultaatgericht met een op maat gemaakt programma waarin jij centraal staat. Je personal trainer is naast coach ook je luisterend oor en je stok achter de deur. Interesse? Mail naar pt@dorssports.nl

Samenwerking Reva Centre
Bewegen is natuurlijk gezond, maar kan (helaas) gepaard gaan met lichamelijke klachten. Reva Centre helpt je graag van je klachten af. Leden van Dorssports kunnen gratis reserveren in de app voor het inloopspreekuur van Reva Centre.

20 minuten sportmassage voor maar €7,50
Een stevige sportmassage verbetert jouw bloedcirculatie, zorgt dat afvalstoffen worden afgevoerd en maakt je spieren soepeler. Massage verbetert de concentratie, vermindert stress waardoor je beter slaapt en het maakt je gelukkiger. Genoeg redenen dus om het eens uit te proberen! Maak de hele maand oktober kennis met sportmassage (20 min) voor slechts €7,50. Bel of whatsapp naar Corinne 06-21716641

Jeroen is getrouwd!
11 jaar geleden hebben Jeroen en Kirsta elkaar ontmoet op de club en op 2 september 2022 zijn ze gelukkig getrouwd. We wensen jullie alle liefde en geluk van de wereld toe.

Wereld Koffiedag
Het is zaterdag 1 oktober Wereld Koffiedag! Kom daarom op deze dag een gratis kopje koffie halen bij onze bar.

Nationale Sportweek een succes
Wat een succes. Vincent Wanders heeft een jaar gratis sporten gewonnen, Fenna Geesken een personal training sessie en Eva Vosman het voedingsprogramma Body Support en Ruben Fitness een heerlijke sportmassage.

Met sportieve groet,
Dorssports