Nieuwsbrief november

Hoewel het nog heerlijk ‘herfstweer’ is, wordt er al nagedacht over de wintersportvakantie. Ben jij al ski-fit? Start op tijd en doe mee met de effectieve circuittrainingen, bootcamps, bodypump- e.o. fietslessen. Om je alvast te laten wennen aan de kou, organiseren wij op 10 december de Wim Hof Fundamentals workshop. Dit én nog veel meer lees je in deze nieuwsbrief. 

Wim Hof Fundamentals workshop bij Dorssports
Lichaam en geest in optimale conditie met superkrachtige, praktisch toepasbare oefeningen: dat is de Wim Hof Methode (WHM). Met deze methode oefenen we ademhaling, mindset en focus en koutraining. Met de Wim Hof Workshop leer je alle technieken om de methode zelf toe te kunnen passen. Door de logische structuur en aandacht voor het opbouwen van vertrouwen ben je aan het einde van de workshop klaar voor het ijsbad! Lees hier over deze unieke workshop.

Vind een Sportbuddy of word zelf een Sportbuddy
Ken jij iemand die al paniekerig en onzeker wordt bij het idee om een sportschool in te lopen, maar die wél graag zou willen sporten? Of zou je zelf eens met een groepsles mee willen doen maar heb je het gevoel dat iedereen naar je kijkt? Of heb je wat extra motivatie nodig? Stap over die drempel en ga aan de slag met behulp van een sportbuddy. Vind hier een sportmaatje of word zelf een sportbuddy!

Extra: Yin Yoga op vrijdagochtend
Inez geeft nu ook op vrijdagochtend om 10.00 uur Yin Yoga. Dit is een langzame vorm van yoga voor rustige houdingen/ asana’s. Deze worden voor langere tijd vastgehouden. Zo heb je meer tijd om je lichamelijke grenzen te verkennen en te verleggen.

Circuittraining op vrijdag
De oplettende sporter had het misschien al gezien in de app: de circuittraining van de vrijdag begint nu om 09.00 uur in plaats van 09.15 uur.

Angstaanjagend lekker gezonde smoothie van de maand 
De oranje smoothie was tijdens Halloween zo succesvol, dat we hem bekroond hebben tot smoothie van de maand. Een gevaarlijk vezelrijk gezond drankje met pompoen die je weerstand een boost geeft.

WOM-november
Ga zo vaak mogelijk heen en weer op de Monkey Bar. De vorige WOM is gewonnen door Jeroen, Bastiaan en Sija. Onze trainers zijn deze maand blijkbaar niet te verslaan…

Black Friday: alle dranken €1
Op vrijdag 25 november is het Black Friday, dé dag van de hoge kortingen. Scoor deze dag jouw favoriete drankje voor €1. Van een eiwitshake tot een latte macchiato – de keuze is aan jou!

Dorssports Cadeaubon: het leukste cadeau voor de feestdagen 
De feestmaanden staan voor de deur. Ben je op zoek naar een origineel en sportief presentje? Geef dan gezondheid cadeau! Wat dacht je van een sportabonnement, het voedingstraject Body Support, een heerlijke massage of horecategoed? Informeer naar de mogelijkheden bij de receptie.

Met sportieve groet,

Dorssports