Nieuwsbrief mei

Bekijk hier de nieuwsbrief van mei.

Nieuwtjes van mei 

Unieke samenwerking met AV Trias
⁠Leden van Dorssports kunnen voor slechts €10 per maand bovenop hun huidige lidmaatschap deelnemen aan alle looptrainingen van AV Trias. Interesse en/ of meer informatie? Kom dan langs bij de receptie van Dorssports. Deze actie gaat 1 mei 2022 van start. ⁠

Speciale openingstijden feestdagen mei
Bevrijdingsdag en Hemelvaartsdag zijn in aantocht en dat betekent dat we bij Dorssports aangepaste openingstijden hebben.
Bevrijdingsdag: 5 mei van 7.00 tot 22.00 uur
Hemelvaartsdag: 26 mei van 7.00 tot 14.00 uur

Op vakantie? Draag je abonnement over!
Als je op vakantie gaat, kun je iemand anders blij maken met jouw Dorsabonnement. Geef door bij de receptie wie er op jouw naam komt sporten en laat je vriend(in), buurman of -vrouw, neef, nicht, vader of moeder kennismaken met onze club.
* je kunt je abonnement overdragen van eind mei t/m eind september.

Fitness

Winnaars van afgelopen WOM en nieuwe uitdagende WOM!
De afgelopen maand was de opdracht luid en duidelijk: blijf zo lang mogelijk planken. Jullie inspanningen waren fantastisch en we mogen Jerry en Toos blij maken met een maand gratis sporten. Verzilver jullie prijs aan de balie.

WOM van mei
Zo snel mogelijk 200 meter sleeduwen op de Skillmill. Zorg voor een bewijs van deelname of laat iemand jouw tijd bevestigen. Om het zo eerlijk mogelijk te maken, hanteren wij twee categorieën: mannen en vrouwen. De twee personen die het snelst duwen, winnen een maand gratis sporten. Je hebt tot het einde van de maand om de workout te doen én je tijd te verbeteren.⁠

Groepslessen

Kids – meivakantie!
De kids hebben lekker meivakantie. Ook Juf Alyza gaat er even tussenuit en daarom zijn er van 2 t/m 6 mei zijn geen kidslessen. De tweede week kunnen de kids wel weer de dans-, boks- en jumplessen volgen!
Moederdag
Verras je moeder of de moeder van je kids, met een heerlijke sportmassage-, beauty- of sportbon. Mail of bel ons, dan leggen we de bon(nen) voor je klaar.
Vakantie trainers
Omdat ook de trainers binnenkort met vakantie gaan, kan het voorkomen dat je les er anders uitziet dan je gewend bent of even tijdelijk van het rooster wordt gehaald. Wij hopen dat je hiervoor begrip kunt hebben. Uiteraard komen ze na hun vakantie blakend van energie weer terug om jouw favoriete les te geven. Kijk goed in de app voordat je naar de club komt.

Team Dorssports wenst alle vakantiegangers heerlijke dagen.
Of je thuis blijft of weggaat – weet dat de club gewoon open blijft.

Lieve groet,
Team Dorssports