Nieuwsbrief mei

Bekijk hier de nieuwsbrief van mei.

De afgelopen weken (her)opende TCH haar deuren aan de Zevenhuizerlaan, waardoor iedereen gebruik kon maken van de fitness. Deze week zijn er nog verschillende proeflessen voor de exclusieve groepstrainingen HYROX en CrossFit te reserveren. Mail naar info@trainingscentrumheiloo.nl.

Goed nieuws, we hebben een nieuwe samenwerking met fietsspeciaalzaak Broekhuis in Limmen (voorheen Kroone Liefting). Leden van Dorssports en TCH ontvangen op vertoon van hun app 10% korting op kleding en accessoires en 5% op nieuwe fietsen.

Team Dorssports
__________

Gesloten op Koningsdag, maar..

zondag 28 april staan de deuren voor jullie open om de tompoucen eraf te sporten. De klant is koning, dus doe mee met de verschillende (groeps)lessen.

Speciale openingstijden mei

  • 4 mei, Dodenherdenking, 07.00 tot 14.00 uur
  • 5 mei, Bevrijdingsdag, 07.00 tot 14.00 uur
  • 9 mei, Hemelvaart, 07.00 tot 14.00 uur, geen groepslessen
  • 19 mei, 1e Pinksterdag: gesloten
  • 20 mei, 2e Pinksterdag: 07.00 tot 14.00 uur, met speciale lessen

Neem je moeder gratis mee op Moederdag

Zondag 12 mei is het Moederdag! Neem daarom je moeder gratis mee naar een van onze clubs voor een (groeps)training. Maak daarna een lekker ontbijtje voor haar klaar. Of wat dacht je van een sportieve cadeaubon?

Kidslessen meivakantie

In de meivakantie zijn er in de tweede week geen kidslessen (dus 6-12 mei). In de eerste week gaan de kidslessen wel door.

Ga je binnenkort op vakantie?

Vanaf deze maand is het weer mogelijk om je abonnement over te dragen aan je buurvrouw, neef, beste vriend of collega. Laat bij de receptie weten wie er op jouw naam komt sporten en maak iemand anders blij.