Nieuwsbrief mei

Bekijk hier de nieuwsbrief van mei.

Hi Dorssports,

Van het weer deze dagen worden we nog niet echt warm, maar deze update brengt het lente-gevoel hopelijk een beetje naar boven.

Goed nieuws: vanaf 30 april ben je weer van harte welkom om na je favoriete les bij Zwembad Het Baafje een heerlijke duik te nemen in het zwembad.

In mei vinden weer volop leuke voorjaarsactiviteiten voor onze leden plaats:

Woensdag 10 mei, 05.30 uur – Dauwtrappen met boswachter Wim
Als Heiloo ontwaakt maken we een mooie informatieve wandeling tijdens zonsopgang. We sluiten deze wandeling af met een heerlijke kop thee of koffie.

Zondag 14 mei, 09.30 uur – Moederdag circuitspecial
Zondag 14 mei is het Moederdag! Neem daarom je moeder gratis mee naar de circuittraining. Of je haar daarvoor of daarna verwent met een lekker ontbijtje, is aan jou.

Donderdag 25 mei, 13.30 uur – Ouderwets Gezellig
Voor wie het gezellig vindt, kan de hele middag spelletjes komen doen onder het genot van een kop thee of koffie met wat lekkers.

Dinsdag 30 mei, 10.00 uur – Yogaspecial in de natuur
Wat is er nou lekkerder dan jezelf een moment te gunnen en in de buitenlucht te genieten van een fijne yogales? Bij regen of kou wordt de les in de club gegeven.

Geef je voor alle zekerheid even op bij de receptie.

Wij willen ons team uitbreiden en zoeken voor de fiets- en Bodypump lessen nieuwe instructeurs. Ben of ken jij iemand óf misschien wil je zelf fiets- e/o Bodypump instructeur worden? 
Bel Karin 072-5330403

Ga je binnenkort op vakantie? Vanaf deze maand is het weer mogelijk om je abonnement over te dragen aan je buurvrouw, neef, beste vriend of collega. Laat bij de receptie weten wie er op jouw naam komt sporten en maak iemand anders blij.

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor de kids in de vakantie? Op vertoon van dit bericht, ontvang je in de maand mei namelijk het tweede kaartje gratis bij Starjump Schagen. Vanaf 1 juli wordt het trampolinepark uitgebreid met een freerunpark waardoor Starjump Schagen het grootste indoor freerun & jumppark van Nederland is. Klik hier voor een korte sfeerimpressie.

Sportieve groet,
Team Dorssports

PS. Op Hemelvaart, 18 mei, zijn er geen groepslessen.