Nieuwsbrief april

Fijn, het is april! 🌷☀️  

We kijken er naar uit om iedereen weer te verwelkomen, want we missen jullie. Onze medewerkers scheuren met de bakfietsen van Dorssports door de buurt om jullie allemaal een tulp te bezorgen. Maak een foto met je tulp, tag @dorssports, plaats hem op social media en maak kans op een leuke prijs. Aan de tulp zit een kaartje. Bewaar dit kaartje voor als de club weer open mag. Als je het kaartje binnen een maand na de opening bij ons in komt leveren, kan je ook wat winnen. Hierover later meer. Zorg dat je onze socials én je voordeur in de gaten houdt.

Openingstijden tijdens Pasen 
Het is weer bijna Pasen. We hanteren speciale openingstijden. Goede Vrijdag zoals gebruikelijk, 1e Paasdag van 8.00 tot 14.00 uur en 2e Paasdag van 8.00 tot 14.00 uur in de overkapping en in de Dorstuin. Jeroen geeft op tweede Paasdag om 08:30 een extra les bootcamp in Egmond aan Zee. Sportief zijn met Pasen? Reserveer dan in de app!

Steeds meer mogelijk
Helaas kunnen wij nog niet binnen sporten. Desondanks doen wij er alles aan om steeds een passend aanbod te realiseren en om die reden blijven wij ons lesrooster uitbreiden: van live-lessen naar on-demand lessen, kidslessen en vrij trainen in onze overkapte buitenruimte. Vanaf donderdag 1 april zijn de circuittrainingen weer zoals vanouds, onder leiding van een trainer. De richtlijnen van RIVM worden in acht genomen.

Incasso deze maand 
Omdat wij jullie steeds meer initiatieven kunnen bieden, willen wij ook deze maand 50% van je lidmaatschapskosten incasseren. Daarnaast menen wij dat er weer door jullie de volgende keuzes gemaakt moeten kunnen worden:

1.     Je gaat hiermee akkoord (dan hoef je niets te doen)
2.     Je steunt ons door handmatig het bedrag aan te vullen middels overschrijving;
3.     Je stuurt ons een mailtje dat wij je huidige lidmaatschap met één maand als ‘sporttegoed’ kunnen verlengen;
4.     Je stuurt ons een mailtje dat je je lidmaatschap wilt bevriezen.

Let op, bij kinderen incasseren wij wel de volledige bedrag. Zij kunnen namelijk als vanouds bij ons hun favoriete lessen volgen, van Dance & Fit tot zaktrainingen.

Van Covid naar Go! Fit
De maatregelen hebben ervoor gezorgd dat we met z’n allen een stuk minder zijn gaan bewegen. Zonde, want sporten is nog nooit zo belangrijk geweest! Wil je na deze bijzondere tijd aan de slag met je eigen gezondheid? Dan is ons traject van ‘Covid naar Go Fit!’ wat voor jou. Dit is een exclusief programma waarin wij 12 weken lang in kleine groepen volop werken aan jouw persoonlijke doelstellingen. Tijdens dit gehele traject begeleidt Bastiaan je niet alleen op het gebied van training en voeding, maar ook op fysieke én mentale gezondheid. Lees hier meer.

Uitbreiding avondklok
Wegens de verlening van de avondklok kan je vanaf nu op maandag, dinsdag en donderdag een uurtje langer vrij trainen. Maandag kan je trainen van 08.00 tot 21.00 uur, dinsdag van 08.00 tot 21.00 uur, woensdag van 08.00 tot 15.00 uur, donderdag van 09.00 tot 21.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur, zaterdag 10.00 tot 14.00 uur en zondag van 07.00 tot 14.00 uur (zondag per ingang 11 april).

Blijf positief!
Blijf ons volgen via de website, social media, de My Wellness App en de nieuwsbrieven. Wanneer je vragen, op- en of aanmerkingen ofwel tips hebt, laat het ons alsjeblieft weten via info@dorssports.nl.

En nog maar eens: wij laten de moed niet zakken, samen gaan wij ervoor om fit, gezond én positief te blijven met het hoofd omhoog, borst vooruit en een big smile naar een betere en mooiere toekomst… 🙌

Liefs en groet van team Dorssports